RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Echipa de handbal masculin a Iranului s-a retras de la Trofeul Carpați „din cauza COVID”. La CM din Spania, o jucătoare a „evadat”

Echipa de handbal masculin a Iranului nu va mai participa la Trofeul Carpați, anunță Federația Română de Handbal. Federația iraniană motivează absența din cauza mai multor cazuri de COVID-19 în rândul jucătorilor.

Echipa masculină de handal a Iranului s-a retras intempestiv de la Trofeul Carpați. Potrivit oficialilor iraniei, mai mulți jucători au fost descoperiți pozitivi la COVID-19.

„După discuțiile urgente din cadrul echipei noastre, decizia este următoarea: România va juca cu Turcia pe 27 și pe 29 decembrie, de la 18.05”, precizează federația, într-o postare pe Facebook.

„Evadare” din echipa Iranului de handbal feminin

  

Obligate să joace purtând hijabul, fetele din naționala Iranului au profitat de calificarea la evenimentul din Spania și pentru o „evadare” din cotidian, care, pentru majoritatea jucătoarelor a existat doar pe durata competiției. Nu și pentru Shaghayegh Bapiri, care a decis să fugă de delegația Iranului.

Reamintim că Handbalista Shaghayegh Bapiri (30 de ani) este cel mai nou nume de pe lista sportivilor din Iran care au cerut azil politic în altă țară, pentru a scăpa de regimul terifiant din statul islamic în care s-au născut. Aceasta a părăsit cantonamentul echipei la Campionatul Mondial feminin din Spania,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Jucător australian de rugby găsit mort într-un club de noapte din Barcelona. Ce suspectează poliția

Redacția

Cupa municipiului Pașcani la tenis de câmp a luat sfârșit! Vezi cine sunt câștigătorii

Ema Roman

Cupa ”Mihail Sadoveanu” la fotbal se va desfășura miercuri

Răzvan Grecu
Încarcă...