NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Echipa de handbal masculin a Iranului s-a retras de la Trofeul Carpați „din cauza COVID”. La CM din Spania, o jucătoare a „evadat”

Echipa de handbal masculin a Iranului nu va mai participa la Trofeul Carpați, anunță Federația Română de Handbal. Federația iraniană motivează absența din cauza mai multor cazuri de COVID-19 în rândul jucătorilor.

Echipa masculină de handal a Iranului s-a retras intempestiv de la Trofeul Carpați. Potrivit oficialilor iraniei, mai mulți jucători au fost descoperiți pozitivi la COVID-19.

„După discuțiile urgente din cadrul echipei noastre, decizia este următoarea: România va juca cu Turcia pe 27 și pe 29 decembrie, de la 18.05”, precizează federația, într-o postare pe Facebook.

„Evadare” din echipa Iranului de handbal feminin

  

Obligate să joace purtând hijabul, fetele din naționala Iranului au profitat de calificarea la evenimentul din Spania și pentru o „evadare” din cotidian, care, pentru majoritatea jucătoarelor a existat doar pe durata competiției. Nu și pentru Shaghayegh Bapiri, care a decis să fugă de delegația Iranului.

Reamintim că Handbalista Shaghayegh Bapiri (30 de ani) este cel mai nou nume de pe lista sportivilor din Iran care au cerut azil politic în altă țară, pentru a scăpa de regimul terifiant din statul islamic în care s-au născut. Aceasta a părăsit cantonamentul echipei la Campionatul Mondial feminin din Spania,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Sportivă din Pașcani convocată la lotul național Under 19

Marius Parteni

CS Kosarom Pașcani va juca împotriva Luceafărului Botoșani în primul tur al Cupei României la Fotbal

Marius Parteni

Jocurile Olimpice de la Tokyo se deschid oficial. Mădălina Bereș și Robert Glință vor purta drapelul României la ceremonie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site