NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Roger Federer și-a anunțat retragerea din tenis

Roger Federer, de 20 de ori campion de Grand Slam la simplu, se va retrage din tenisul de nivel superior după Cupa Laver de la Londra, care va avea loc la sfârșitul acestei luni, potrivit unui anunț făcut de jucătorul de tenis pe contul său de Instagram.

Elvețianul în vârstă de 41 de ani nu a mai jucat de la Wimbledon 2021, după ce a suferit o a treia operație la genunchi.

Dintre toate darurile pe care tenisul mi le-a oferit de-a lungul anilor, cel mai mare, fără îndoială, au fost oamenii pe care i-am întâlnit de-a lungul timpului: prietenii mei, adversarii mei și, mai presus de toate, fanii care dau viață acestui sport. Astăzi, vreau să împărtășesc câteva vești cu voi toți.

Advertisements

După cum mulți dintre voi știți, în ultimii trei ani am avut parte de provocări sub formă de accidentări și operații. Am muncit din greu pentru a reveni la o formă competitivă. Dar cunosc, de asemenea, capacitățile și limitele corpului meu, iar mesajul său pentru mine în ultima vreme a fost clar. Am 41 de ani. Am jucat mai mult de 1500 de meciuri în 24 de ani.

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Inițiativă deosebită a singurului Club de Motorsport din Pașcani. Tinerii doresc să formeze piloți de curse

Răzvan Grecu

Rugbiștii pășcăneni se pregătesc pentru returul campionatului național. Discuții despre Centrul Olimpic de la Pașcani

Răzvan Grecu

Cursuri de șah pentru copiii începători

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site