NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Salariile la Dacia vor creste cu 5%. Toti angajatii vor lua prime pentru rezultatele din 2015

Sindicatul angajatilor de la Dacia a obtinut o crestere a salariilor dupa negocieri cu conducerea. Administratia companiei Automobile Dacia si Sindicatul Autoturisme Dacia au incheiat vineri negocierile pentru un nou contract colectiv de munca si au convenit cresterea cu 150 de lei (5%) a salariului de baza brut la nivel de operatori, a anuntat compania. 

  

 

In plus, toti angajatii vor primi o prima pentru rezultatul anului 2015, in valoare de 1.430 lei brut, acordata in luna mai. 

Salariul operatorilor de la Dacia este de aproape trei ori mai mare decat la sfarsitul anului 2007 si, in 2015, a fost aproape dublu fata de salariul mediu realizat la nivelul economiei nationale. Muncitori din tari precum Polonia, Slovacia si Cehia au salarii medii realizate, la nivelul economiei, similare cu cele ale operatorilor de la Dacia. 

Salariul mediu brut la Dacia, la sfarsitul anului 2015, a fost de 4.700 lei, incluzand salariul de baza, vechime/sporuri, ore suplimentare si prime.

Citiți articolul integral pe StirileProTV.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Fondul critică dur relaxarea fiscală a Guvernul Ponta. FMI: România va avea mari probleme cu deficitul bugetar în 2016 şi 2017

Redacția

Cum ne păstrăm ochii sănătoşi în sezonul rece. Cât de periculoasă este, de fapt, zăpada pentru vedere – explicaţia medicilor

Redacția

Un copil mort la “Marie Curie” consumase tipul de brânză în care a fost depistată E.Coli

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site