NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Dezbaterea alegerii în două tururi a fost respinsă. Senatorii PNL au părăsit plenul


Senatorii PNL au părăsit luni sala de şedinţe pentru că propunerea lor de introducere în dezbaterea plenului a proiectului privind alegerea primarilor în două tururi a fost respinsă, iar preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, nu a mai fost de acord cu intervenţii politice pe această temă.

  

 

Liderul grupului liberal, Ion Popa, a solicitat introducerea pe ordinea de zi a proiectului de lege iniţiat de PNL, însă propunerea sa a fost respinsă cu 47 de voturi “pentru”, 79 de voturi “împotrivă” şi două abţineri.

“Sunt nevoit să reiau o rugămite pe care am adresat-o astăzi membrilor BP, şi anume aceea de a pune pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi propunerea legislativă privind modificarea şi completarea legii115/2015 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, pentru modificarea legii administraţiei publice locale nr. 215/2001, precum şi pentru modificarea şi completarea legii nr. 393/2004 privind statutul aleşilor locali. (…) Această propunere legislativă se află la Senat de mai bine de şase luni de zile”, a spus Popa, la începutul şedinţei.

Citiți articolul integral pe MediaFax.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Ninsori în nordul Moldovei, ploi în rest. Cum se circulă pe drumurile naționale

Redacția

Dupa o tura epuizanta, in care a consultat 100 de pacienti, un medic a murit subit

Redacția

Câmpul gravitaţional al Pământului slăbeşte. Ce se va întâmpla cu Terra

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site