NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Sala Multifuncțională din Primărie mai înghite un milion de lei și în 2013

Ce fonduri va primi singur, municipiul Pașcani, în acest an de la Guvernul USL? Este o întrebare la care vă oferim noi răspuns. Ei bine, un obiectiv mult prea extravagant pentru localitatea noastră în comparație cu modul cum arată străzile sau parcurile, mai înghite și în 2013 o importantă sumă de bani din bugetul de stat.

Este vorba despre 10 miliarde lei vechi, care sunt prinși în bugetul țării pentru continuarea lucrărilor la sala multifuncțională din incinta Primăriei și pentru lucrările de sistematizare.

Sunt singurele certitudini în privința fondurilor de care municipiul Pașcani va beneficia anul acesta de la Guvernul României. Banii sunt cuprinși în proiectul de buget al țării”, ne-a declarat Mircea Zuzan, secretarul Primăriei Pașcani.  

Advertisements
  

 Acest obiectiv de investiții a început să fie finanțat în ultimii ani cu aceeași sumă de bani de la bugetul de stat. Cel care se lăuda și în trecut cu el este deputatul Neculai Rățoi. Dacă pentru finalizarea unei săli de spectacole, folosită până în prezent mai mult pentru evenimente politice, se găsesc fonduri, nu la fel procedează guvernul pentru proiecte ce vizează infrastructura municipiului, contrucția de blocuri ANL sau alimentarea cu apă a unor suburbii. 

Advertisements

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

15.286 de cetăţeni ucraineni au intrat în România, în ultimele 24 de ore

Redacția

Unii consilieri și funcționari din Primărie se fac că nu înțeleg o solicitare a judecătorilor Înaltei Curți. Avocatul instituției vine să-i lămurească

Marius Parteni

Cum va fi calculat venitul net anual global pe gospodărie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site