RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Sala Multifuncțională din Primărie mai înghite un milion de lei și în 2013

Ce fonduri va primi singur, municipiul Pașcani, în acest an de la Guvernul USL? Este o întrebare la care vă oferim noi răspuns. Ei bine, un obiectiv mult prea extravagant pentru localitatea noastră în comparație cu modul cum arată străzile sau parcurile, mai înghite și în 2013 o importantă sumă de bani din bugetul de stat.

Este vorba despre 10 miliarde lei vechi, care sunt prinși în bugetul țării pentru continuarea lucrărilor la sala multifuncțională din incinta Primăriei și pentru lucrările de sistematizare.

Sunt singurele certitudini în privința fondurilor de care municipiul Pașcani va beneficia anul acesta de la Guvernul României. Banii sunt cuprinși în proiectul de buget al țării”, ne-a declarat Mircea Zuzan, secretarul Primăriei Pașcani.  

  

 Acest obiectiv de investiții a început să fie finanțat în ultimii ani cu aceeași sumă de bani de la bugetul de stat. Cel care se lăuda și în trecut cu el este deputatul Neculai Rățoi. Dacă pentru finalizarea unei săli de spectacole, folosită până în prezent mai mult pentru evenimente politice, se găsesc fonduri, nu la fel procedează guvernul pentru proiecte ce vizează infrastructura municipiului, contrucția de blocuri ANL sau alimentarea cu apă a unor suburbii. 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Jaful perfect: Consilierii locali din 2007 au votat ABUZIV ștergerea datoriei AgroComplex Lunca SA fără a ști ce sumă este scutită de la plată!

Răzvan Grecu

Duminică, 10 august, grupul de inițiativă locală se întâlnește cu cei care doresc să susțină demersurile de renunțare la operatorul ApaVital și demiterea primarului și Consiliului Local

Răzvan Grecu

Ce s-a discutat înainte de aprobarea hotărârii de scutire a datoriei AgroComplex Lunca Pașcani! Leonard Rusu a fost singurul împotrivă, Dumitru Pantazi a intervenit pentru a apăra interesele firmei sale! (VIDEO)

Răzvan Grecu
Încarcă...