NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Ruginoasa: Doi indivizi acuzați că au vrut să facă moarte de om au fost pedepsiți de magistrați

Un tânăr din localitatea Ruginoasa, care s-a zbătut între viață și moarte, a fost răzbunat de magistrați.

 

 Judecătorii Tribunalului Iași i-au condamnat pe Gheorghiță Apostol (26 de ani) și pe Gabriel Vârlan (24 de ani) la câte trei ani și șase luni de închisoare, pentru tentativă la omor. În ceea ce îl privește pe al treilea inculpat, Daniel Ungureanu (23 de ani), instanța a dispus disjungerea cauzei și a acordat termen pe data de 25 septembrie.

  

Cei trei indivizi au fost acuzați că l-au băgat în comă pe un tânăr din localitatea Ruginoasa. Victima a avut curajul să ia apărarea unor copii care fugeau de cei trei agresori.Conform anchetatorilor, în urmă cu cateva luni, cei trei indivizi au consumat alcool din belşug și, la un moment dat, s-au simţit deranjaţi de un grup de zece copii care se jucau pe o stradă din localitate.Cei trei tineri au început să fugă după ei, iar copiii au luat-o la goană ţipând. Auzind ţipetele, un localnic, Marian Mocanu, a ieşit la poartă şi i-a certat pe tinerii beţi, care s-au enervat şi l-au luat la bătaie pe sătean.

„Victima de 29 de ani a fost lovită mai întâi în cap cu parul, căzând la pământ. În timp ce încerca să se ridice, aceasta a fost lovită cu picioarele în piept şi a căzut din nou. Din acest moment, cei trei inculpați l-au lovit pe sătean în cap cu picioarele, până ce acesta a rămas inconştient“, au precizat procurorii.

Advertisements

 Incidentul a avut loc în luna decembrie 2013,  cei trei agresori erau sub influența băuturilor alcoolice și au bătut victima cu parul până a rămas inconștientă, aceasta intrând în comă și având nevoie de o perioadă lungă de spitalizare.

Advertisements

sursa www.oradeiasi.ro

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Tipurile de cauciucuri de iarna valabile în România pe perioada sezonului rece

Redacția

A sunat la 112 și a fost amendat cu 100 de lei

Oana Cordoneanu

Dosarul care i-a speriat pe magistraţii ieşeni: s-au recuzat pe bandă rulantă. Până la urmă, l-au pasat la Paşcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site