NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Două familii au rămas fără casă, în plină iarnă. Unul din proprietari s-a ales cu arsuri

Două familii din județul Iași au rămas fără acoperiş deasupra capului în plină iarnă. Unul dintre proprietari a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-a ales cu arsuri. La ambele incendii au intervenit pompierii din cadrul Secției Târgu Frumos.

În data de 18.12.2021, ora 14:27, echipaje de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos au intervenit în satul Crucea, comuna Lungani, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit. În urma incendiului au ars șarpanta acoperișului pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați, uși și ferestre, mobilier divers și aproximativ 50 kg de materiale textile. S-au degradat tavanul din lemn pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați, ferestre și uși. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații închise.

În data de 19.12.2021, ora 03:23, echipaje de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos au intervenit în satul Scobinți, comuna Scobinți, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit. Au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați, toate elementele de mobilier, aproximativ 300 kg de materiale textile, elemente de tâmplărie și documentele personale. În urma incendiului proprietarul a suferit arsuri de gradul I la nivelul membrelor superioare, iar în urma examinărilor medicale a refuzat transportul la spital. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost mijlocul de încălzire locală nesupravegheat și supraîncălzit.

  
Advertisements

Related posts

Ședință Consiliu Local Târgu Frumos, 26 noiembrie (VIDEO)

Redacția

Alaiuri de urători la Târgu Frumos (FOTO-VIDEO)

Marius Parteni

Primăra Târgu Frumos: Două posturi vacante scoase la concurs

Redacția
Încarcă...