NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Români reținuți în Anglia, după ce s-au folosit de copilul lor pentru a fura un ceas de lux

Doi români au fost reținuți în Anglia, după ce s-au folosit de fiul lor de șase ani pentru a fura un ceas de lux dintr-un celebru magazin din centrul Londrei.

Ilie Para și Marta Para-Bloj, ambii de 33 de ani, au furat, la mijlocul lunii septembrie, un ceas cu o valoare estimată la circa 67.000 de lire sterline.

Conform Daily Mail, cu câteva zile înainte să dea lovitura, românii au mers în magazinul respectiv, au pus ochii pe ceasul de zeci de mii de lire sterline și au început să-i facă mai multe fotografii.

Ulterior, pe 19 septembrie, cei doi români au mers împreună cu fiul lor de șase ani în magazinul amintit.

  

Au profitat de neatenția vânzătoarei, au sustras ceasul de zeci de mii de lire sterline și l-au înlocuit cu un fals care se apropia foarte mult de original. S-au folosit de bluza de trening a fiului lor pentru a schimba ceasul și a scoate originalul din magazin.

Românii au fost prinși în portul Dover, tocmai când se pregăteau să părăsească Marea Britanie. Ilie și Marta se aflau în mașină împreună cu fiul lor, iar Ilie Para ar fi avut ceasul de zeci de mii de lire sterline la mână.

În baza informațiilor adunate, dar și a imaginilor de pe camerele de supraveghere, magistrații au decis ca Ilie și Marta să rămână în custodia autorităților britanice cel puțin până pe 14 decembrie, când ar urma să se dea un verdict în acest caz.

observator

Advertisements

Related posts

Avertismentul lui Raed Arafat: „Încă nu am ajuns la vârful pandemiei!“

Redacția

Aveti grija daca plecati la drum lung. Strazile Moldovei, cufundate in ceata

Redacția

VIDEO: Înmormântări live pe Facebook! Cu Poliția la poarta cimitirului și costume de protecție

Redacția
Încarcă...