RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Speriaţi de noul lockdown, britanicii au golit rafturile magazinelor. Hârtia igienică şi pastele au fost primele produse epuizate

Rafturile supermarketurilor din Marea Britanie au fost golite de produsele esențiale pentru uz casnic. Speriați de noul lockdown, britanicii au dat buzna pentru a face provizii. Hârtia igienică și pastele au dispărut primele de pe raft.

Oamenii s-au înghesuit să cumpere produsele esențiale pentru gospodărie, deși reprezentanții magazinelor au anunțat că nu există lipsuri în oferta de produse. Clienții au fost îndemnați să cumpere responsabil. Britanicii nu au fost în asentiment cu sugestia dată de supermarketuri, așa că au golit rafturile de hârtie igienică, paste și conserve, potrivit dailymail.co.uk.

„În prezent, nu restricționăm produsele. Clienții pot continua să cumpere în siguranță și cu încredere în magazinele noastre, unde vor vedea că avem o disponibilitate bună”, a spus un reprezentant.

Cozile din fața magazinelor nu au întârziat să apară, în mai multe orașe din Anglia.

  

„Coada a fost enormă! Este ridicol! Cred că oamenii încep să devină puțin anxioși acum cu noile restricții ce vin”, a afirmat o clientă.

Goana după cumpărături a venit în contextul în care prim-ministrul Boris Johnson a anunțat o închidere totală a Angliei, ce va dura patru săptămâni, pe fondul unei creșteri a cazurilor de coronavirus în întreaga țară.

observator

Related posts

TĂIEREA PORCULUI ÎN GOSPODĂRIE, NUMAI CU AVIZ de la MEDICUL VETERINAR!

Redacția

Incendiu la o casă din Vatra Pașcani. Un bărbat s-a intoxicat cu fum

Oana Cordoneanu

Cele două probe ale examenului pentru permis vor fi filmate începând de mâine!

Redacția
Încarcă...