NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Speriaţi de noul lockdown, britanicii au golit rafturile magazinelor. Hârtia igienică şi pastele au fost primele produse epuizate

Rafturile supermarketurilor din Marea Britanie au fost golite de produsele esențiale pentru uz casnic. Speriați de noul lockdown, britanicii au dat buzna pentru a face provizii. Hârtia igienică și pastele au dispărut primele de pe raft.

Oamenii s-au înghesuit să cumpere produsele esențiale pentru gospodărie, deși reprezentanții magazinelor au anunțat că nu există lipsuri în oferta de produse. Clienții au fost îndemnați să cumpere responsabil. Britanicii nu au fost în asentiment cu sugestia dată de supermarketuri, așa că au golit rafturile de hârtie igienică, paste și conserve, potrivit dailymail.co.uk.

„În prezent, nu restricționăm produsele. Clienții pot continua să cumpere în siguranță și cu încredere în magazinele noastre, unde vor vedea că avem o disponibilitate bună”, a spus un reprezentant.

Cozile din fața magazinelor nu au întârziat să apară, în mai multe orașe din Anglia.

  

„Coada a fost enormă! Este ridicol! Cred că oamenii încep să devină puțin anxioși acum cu noile restricții ce vin”, a afirmat o clientă.

Goana după cumpărături a venit în contextul în care prim-ministrul Boris Johnson a anunțat o închidere totală a Angliei, ce va dura patru săptămâni, pe fondul unei creșteri a cazurilor de coronavirus în întreaga țară.

observator

Advertisements

Related posts

Conferință spirituală și cursuri de autotratament, la Clubul Copiilor din Pașcani

Ema Roman

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe strada Ștefan cel Mare din Pașcani

Redacția

Noi locuri de muncă vacante la ALOFM Pașcani. Vezi unde te poți angaja (DOC)

Ema Roman
Încarcă...