RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Româncă ucisă în Italia de iubitul gelos. Criminalul și-a făcut poze cu victima și le-a trimis rudelor femeii

O tânără de 27 de ani  a fost ucisă în seara zilei de 8 martie, în Italia, de iubitul gelos venit din Marea Britanie. Bărbatul a încercat să se sinucidă ulterior însă a supravieţuit şi a fost arestat. El ar fi trimis o poză cu cadavrul tinerei unei surori de-a victimei.

 Potrivit presei din Italia, românca Ofelia Bontoiu, de 27 de ani,din județul Bacău a fost ucisă în camera unui hotel din zona oraşului Perugia. Băcăuanca se afla în camera hotelului cu iubitul ei, Daniel Barbu (28 de ani), care se afla de câteva zile în Italia. 

Românul lucra în construcţii în Anglia şi ar fi încercat să-şi convingă iubita să meargă la el. Chiar dacă varianta nu a fost confirmată oficial de autorităţile din Peninsulă, se pare că refuzul fetei l-ar fi determinat pe bărbat să recurgă la acest gest, arată Adevărul

  

Barbu i-a aplicat tinerei două lovituri de cuţit în zona gâtului. Potrivit unui văr de-al Ofeliei Bontoiu, citat de La Repubblica, Daniel Barbu s-ar fi fotografiat cu cadavrul iubitei sale şi ar fi trimis poza în România, surorii Ofeliei. Sursa citată precizează însă că varianta nu a fost confirmată de poliţişti.

După crima din camera de hotel, românul a încercat să-şi pună capăt zilelor fiind, însă, salvat de medici. Bărbatul a suferit o intervenţie chirurgicală şi a fost salvat de medici.

Ofelia Bontoiu lucra în Italia ca bonă la o familie din oraşul Umbria şi locuia împreună cu părinţii săi. Pe profilul de Facebook al băcăuancei mai mulţi cunoscuţi au lăsat mesaje de condoleanţe. „Dumnezeu să te odihnească în pace îngeraşul meu frumos. Condoleanţele mele pentru fraţi şi părinţi, îmi pare nespus de rău”, a scris un apropiat.

 (Sursa: adevarul.ro)

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

29 de migranți din Siria și Irak au fost prinși de poliție în timp ce încercau să treacă granița ilegal ascunși într-un TIR de marfă

Redacția

Arest la domiciliu pentru tânărul din Cozmești care a comis mai multe infracțiuni la regimul rutier

Oana Cordoneanu

400 de vaccinări la chiuvetă pe zi. Detalii uluitoare din ancheta procurorilor în cazul Ciohorăni

Redacția
Încarcă...