RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Rezultate alegeri 2024. Ciolacu despre scandalul din Sectoarele 1 și 2: „Văd două persoane care, alături de alte mii de persoane, au pierdut alegerile”

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat cum vede scandalul de la Sectoarele 1 și 2 din București.„Văd două persoane care, alături de alte mii de persoane, au pierdut alegerile”, a răspuns șeful Guvernului. 

Premierul Marcel Ciolacu FOTO: ARHIVĂ

Premierul Marcel Ciolacu FOTO: ARHIVĂ

Premierul a mai adăugat că procedurile au fost prea lungi, iar spațiul pus la dispoziție de Primăria Sectorului 1 nu a fost adecvat.  „A durat mult prea mult din punctul meu de vedere. Sectorul 1 a pus la dispoziție un spațiu total neadecvat (…) este atributul primarului de sector”, a spus Marcel Ciolacu.

  

Reprezentanții USR contestă rezultatul alegerilor din Sectoarele 1 și 2 ale Capitalei.

Candidatul USR, Radu Mihaiu, solicită PNL să se disocieze de „această tentativă de fraudarea a alegerilor” și să voteze în biroul electoral pentru renumerările cerute.  

„Din punctul meu de vedere, aceste alegeri trebuie să fie validate după ce toate aceste suspiciuni sunt verificate. Avem o secție în care s-au inversat rezultatele, avem 504 voturi dispărute, avem 1345 de buletine dispărute din secții. Asta din datele oficiale. Le poate verifica toastă lumea. Cer PNL să se disocieze de această tentativă de fraudare a alegerilor.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Asistentul din Sibiu, diagnosticat cu COVID-19, a fost externat: „Oricât de pricepuți ar fi medicii, tot Dumnezeu hotărăște”

Redacția

Secretarul general al NATO îi cere din nou lui Erdogan să ridice vetoul privind aderarea Suediei

Redacția

Primele imagini cu jaful de la banca din fața Poliției Române. Momentul în care angajata citește biletul și scoate banii din casă

Redacția
Încarcă...