NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Reprezentantul CE, dezamăgit de votul pentru Schengen: România și Bulgaria îndeplineau condițiile

Comisarul european pentru afaceri interne, Ylva Johansson, consideră că țările merită să fie membre Schengen.

Comisia Europeană. Foto: Pixabay

Comisia Europeană. Foto: Pixabay

Comisia Europeană (CE) este dezamăgită că cererile României și Bulgariei de aderare la spațiul Schengen au fost respinse, întrucât ambele țări au îndeplinit toate condițiile, a declarat joi la o conferință de presă a comisarului european pentru afaceri interne, Ylva Johansson, în urma reuniunii Consiliului UE de la Bruxelles.

  

Aș minți dacă aș spune că nu mă simt dezamăgită pentru cetățenii României și Bulgariei. Mă simt dezamăgită pentru România și Bulgaria, care au îndeplinit toate condițiile și merită să fie membri ai spațiului Schengen“, a spus ea.

Advertisements

Cererile României și Bulgariei de aderare la spațiul Schengen au fost respinse , joi, la o reuniune a Consiliului UE pentru Afaceri Interne și Justiție (JAI) de la Bruxelles. În același timp, țările UE au aprobat aderarea la zona Schengen a Croației.

Advertisements

Pentru cetățenii țărilor aparținând spațiului Schengen,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

ALDE vrea să se relanseze cu trei co-președinți: Varujan Vosganian, afaceristul Mohammad Murad și Mircea Minea, controversatul primar din Chiajna

Redacția

FOTO Momente emoționante la un meci caritabil – Șahtior Donețk a început turneul „Fotbal pentru pace”

Redacția

Parlamentul European îndeamnă Comisia Europeană să vină cu măsuri pentru creșterea siguranței rutiere / Printre recomandări: Limită de viteză de 30 de km/h în unele zone, toleranță zero la consumul de alcool și înființarea unei agenții europene pentru transport rutier

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site