NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Reprezentanții ApaVital către chiriașii ANL: „Apa a fost sistată din cauza Primăriei”

Pășcănenii debranșați de la serviciile de apă-canal s-au deplasat astăzi la sediile ApaVital pentru a cere socoteală reprezentanților operatorului privind sistarea apei la blocurile din Pașcani.

Astfel, un grup de maxim 50 de persoane ce au ieșit de la discuțiile cu viceprimarul Vasile Axinte și-au manifestat nemulțumirea față de angajații ApaVital.

Dacă la sediul operatorului din fața Primăriei lumea a fost mai vehementă, la cel de pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt au ajuns doar 8 persoane, dintre care 2 chiriași ai blocurilor ANL. Cei de la ApaVItal le-au transmis că nu au ce discuta cu aceștia deoarece problema contractuală este între ei și Primărie, și că dacă au nemulțumiri trebuie să le adreseze reprezentanților municipalității care refuză să încheie contractul cu operatorul ieșean. 

  

Menționăm, că în urmă cu câteva luni reprezentanții ApaVital solicitau chiriașilor ANL să încheie contracte individuale și refuzau varianta intermedierii de către Primărie.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

0232/76.23.00, interior 138, număr în Primăria Pașcani unde puteți sesiza Protecția Consumatorului. Cursuri de informare pentru agenți economici și punct de lucru permanent la Biroul de Metrologie

Marius Parteni

Parlamentarii ieşeni din 5 partide au depus un amendament pentru autostradă

Redacția

Modificări privind acordarea ajutorului pentru încălzire la iarnă. Primarii pot solicita acte doveditoare

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site