RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieLocalȘtirea zilei

Reorganizarea serelor din Pașcani! Propuneri și măsuri avute în vedere

Intenția Primăriei Pașcani de a demola o parte din spațiile din incinta serelor de pe strada Crinilor a dat naștere unor discuții contradictorii în plenul ședinței de Consiliul Local, ce a avut loc pe data de 29 februarie.

Opoziția alcătuită din PSD și PMP a contestat valoarea lucrărilor de execuție a studiilor, ce depășește 300.000 lei. Dumitru Pantazi, consilier local PSD, a susținut că suma alocată pentru documentația aferentă demolării este foarte mare, iar cu acești bani se puteau face alte lucrări.

Viceprimarul Cristian Rățoi, cel care are în subordine Serviciul Sere și Spații Verzi a explicat că acolo se vor realiza garaje pentru utilajele de stropit, măturat , ba mai mult se vor realiza o serie de spații de care să dispună angajații serviciului.

Nemulțumită de costurile de demolare s-a arătat și consiliera Gabriela Nedelcu, care la fel ca liderul PSD a precizat că se impun analize asupra costurilor.

  

Primarul Municipiului, Marius Pintilie, a intervenit în discuții, cu mesaj dur la adresa fostului viceprimar.

“Erau bălării acolo. Riscam să ne mânânce șobolanii. Știți foarte bine ce a fost, nu trebuie să spun mai mult”, a spus Pintilie.

Viceprimarul Cristian Rățoi a susținut în ședința Consiliului Local, cât și conferința de presă ce a avut loc astăzi la sediul partidului, faptul că nu se poate vorbi de înstrăinare, pentru relizarea unor construcții de blocuri.      

Related posts

SUPER-SECRETARA! A lucrat într-o primărie de comună pe un salariu de 23.000 de lei pe lună

Redacția

Vremea se încălzește în Moldova

Redacția

Legea ”Dragnea” pentru eliminarea a 102 taxe nefiscale a fost promulgată de preşedintele Iohannis

Redacția
Încarcă...