NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Legea ”Dragnea” pentru eliminarea a 102 taxe nefiscale a fost promulgată de preşedintele Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, Legea ”Dragnea” pentru eliminarea a 102 taxe, după ce CCR a declarat- constituţională, iar Parlamentul a respins cererea de reexaminare formulată de şeful statului.

 

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, Legea ”Dragnea” pentru eliminarea a 102 taxe, după ce CCR a declarat-o constituţională, iar Parlamentul a respins cererea de reexaminare formulată de şeful statului.

”Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 6 ianuarie a.c., decretul pentru promulgarea Legii privind eliminarea unor taxe şi tarife, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative”, se arată într-un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

Klaus Iohannis a cerut, vineri, 23 decembrie, reexaminarea legii care elimină 102 taxe nefiscale, printre care şi taxa radio-tv, după ce judecătorii CCR au decis că legea este constituţională.

Sursa: mediafax.ro

loading...
Advertisements

Related posts

Aleșii au stabilit comisia care va organiza Zilele Municipiului. Evenimentul este programat la începutul lunii iulie

Marius Parteni

PNL este de acord cu concesiunile. Pintilie răspunde acuzațiilor cum că firma sa ocupă 20 de metri pătrați fără contract și autorizație de construcție! (VIDEO)

Răzvan Grecu

Probleme financiare la Primăria Rădăuţi. Consiliul Local a fost dizolvat, iar funcţionarii nu şi-au primit salariile

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site