NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Remiză albă între Macedonia de Nord și România, în preliminariile CM Qatar 2022. Rădoi, declarații după partidă

Echipa națională a României a remizat, 0-0, în compania reprezentativei Macedoniei de Nord, în preliminariile zonei europene a Campionatului Mondial din Qatar 2022. După acest rezultat România ocupă locul 3, cu 9 puncte, în Grupa J, condusă categoric de Germania, cu 15 puncte, ppotrivit Mediafax.

România a fost dominată teritorial, dar și la ocazii de poartă, în prima repriză, în care Macedonia de Nord a avut o posesie de 60% și 7 șuturi pe poartă, în comparație cu unul singur al tricolorilor.

Singura ocazie importantă a României în prima parte a meciului i-a aparținut lui Sorescu, care a șutat periculos din careu, punându-l la încercare pe portarul advers, care a respins cu dificultate.

La 6 minute după revenirea de la vestiare, Florin Niță are o intervenție providențială, scoțând cu un reflex foarte bun mingea deviată, șutată de Elmas.

  

Tricolorii ajung greu în posesia balonului și cu atât mai mult în fața porții adverse, macedonenii dominând steril, fără să își creeze faze clare de poartă.

Românii au o nouă ocazie de a marca, în minutul 72. Șutul de la mare distanță al lui Răzvan Marin a fost respins în față de portarul advers,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Scandări rasiste la meciul Ungaria-Anglia. Fanii maghiari au huiduit și au scos sunete de maimuță către jucătorii englezi de culoare

Redacția

Ce urmează pentru David Popovici? Omul din spatele performanțelor lui: „E important să aşezăm lucrurile cu răbdare”

Redacția

Micuții de la „Unirea Ruginoasa”, pe podium la Turneul “Fotbal a la Cluj”

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site