RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Conflict sângeros în suburbia Lunca: Un tânăr și-a lovit tatăl și înjunghiat un vecin (FOTO)

Scandal ieri seară într-o familie din suburbia Lunca. Capul familiei a ajuns la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași, după ce a fost lovit în cap un par de către fiul său. Incidentul a început în momentul în care între mama și tatăl tânărului de 19 ani a început o ceartă.

Marius Agrigoroaei de 19 ani, însoțit de tatăl Costel de 39 de ani, se întorseseră acasă din sat. Spun polițiștii că cei doi au băut la o crâșma din sat, iar când au ajuns acasă bărbatul a început să o înjure pe femeie. Fiul Marius a intervenit pentru aplanarea disputei, și toți s-au așezat la masă la un pahar cu vin.

Disputa dintre tată și mamă a început iar după câteva pahare. A fost momentul în care fiul celor doi a intervenit pentru mama sa, intrând în conflict cu tatăl. După ce l-a lovit cu un par omul a încercat să scape și a ieșit în drum. În ajutorul său a sărit un vecin, care a fost și el atacat de Marius Agrigoroaei cu un briceag. Dumitru Iepure, de 34 de ani, a fost tăiat în zona coapsei stângi. Până a sosit la fața locului acesta a pierdut un litru de sânge. Tatăl agresorului a fost transportat la Spitalul Sf. Spiridon, iar vecinul la cel Municipal.

  

Poliția a întocmit un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală și așteaptă concluziile medicilor.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

47 de permise reținute în două zile, pe raza județului Iași

Redacția

IPJ: Acțiune pe raza municipiului Pașcani

Redacția

Agresorul edililor din Miroslovești trimis în judecată pentru ultraj

Ema Roman
Încarcă...