NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Conflict sângeros în suburbia Lunca: Un tânăr și-a lovit tatăl și înjunghiat un vecin (FOTO)

Scandal ieri seară într-o familie din suburbia Lunca. Capul familiei a ajuns la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași, după ce a fost lovit în cap un par de către fiul său. Incidentul a început în momentul în care între mama și tatăl tânărului de 19 ani a început o ceartă.

Marius Agrigoroaei de 19 ani, însoțit de tatăl Costel de 39 de ani, se întorseseră acasă din sat. Spun polițiștii că cei doi au băut la o crâșma din sat, iar când au ajuns acasă bărbatul a început să o înjure pe femeie. Fiul Marius a intervenit pentru aplanarea disputei, și toți s-au așezat la masă la un pahar cu vin.

Disputa dintre tată și mamă a început iar după câteva pahare. A fost momentul în care fiul celor doi a intervenit pentru mama sa, intrând în conflict cu tatăl. După ce l-a lovit cu un par omul a încercat să scape și a ieșit în drum. În ajutorul său a sărit un vecin, care a fost și el atacat de Marius Agrigoroaei cu un briceag. Dumitru Iepure, de 34 de ani, a fost tăiat în zona coapsei stângi. Până a sosit la fața locului acesta a pierdut un litru de sânge. Tatăl agresorului a fost transportat la Spitalul Sf. Spiridon, iar vecinul la cel Municipal.

Advertisements
  

Poliția a întocmit un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală și așteaptă concluziile medicilor.

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Sofia, micuța moartă după ce a fost uitată în cada cu apă, a trecut prin chinuri groaznice. Mama ei a băgat-o în mașina de spălat și a filmat cum fetița este „învârtită”

Redacția

Numărul persoanelor trimise în judecată, în creştere la Paşcani! Ce mai arată bilanţul Parchetului pe anul 2016

Ema Roman

Permis de conducere doar pentru cei care ştiu să scrie şi să citească

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site