RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Rățoi supărat pe Olariu pentru că acesta sesizează Garda de Mediu!

Conferința de presă săptămânală organizată de șefii Primăriei Municipiului Pașcani a început astăzi cu o întârziere de 30 de minute. Aceasta s-a datorat, conform explicațiilor oferite de viceprimarul Cristian Rățoi de un control făcut de inspectorii Gărzii de mediu la Pașcani.

Aceștia au fost sesizați în două spețe de către consilierul local Sorin Olariu, lucru ce l-a deranjat pe viceprimarul Rățoi care a explicat că la mijloc este nemulțumirea consilierului PMP că în Pașcani se mai face ceva.

„Îmi cer scuze că am întârziat și nu am mai început la ora 13, dar mi-a fost solicitată prezența de către comisari ai Gărzii de mediu pentru a răspunde la două sesizări făcute de către colegul consilier, nu știu dacă poate fi numit colegul consilier, dar mă rog eu așa sunt învățat: să am 7 ani de acasă și să răspund frumos. Deci au fost două sesizări făcute de colegul nostru din Consiliu Local, domnul Sorin Olariu, care este nemulțumit total, bănuiesc, de faptul că în Pașcani se mai face ceva. Nu voi intra în amănunte, nu voi da satisfacții cuiva. Atât vă pot spune că am mers și am răspuns la întrebările puse de cei de la Garda de mediu. Urmează ca aceștia să analizeze răspunsurile noastre și probele pe care le-am pus la dispoziție și să decidă în final care este decizia lor. Precizez pentru pășcăneni că este vorba despre amenajarea parcului din spatele blocului Moldova și de faptul că am curățat șanțul de pe strada fericirii din Sodomeni și am depozitat temporar atât mâlul, cât și prundișul din șanț pe terenul unei persoane particulare de la care aveam acordul verbal” a explicat Cristian Rățoi, viceprimarul Municipiului Pașcani.

Conform unor informații din rândul angajaților de la Gospodăria Locală astfel situații au fost și pe vremea fostului primar Dumitru Pantazi. Și atunci copacii erau toaletați sau tăiați, iar deșeurile rezultate din construcții, din lucrări de săpătură sau din decolmatarea pâraielor erau depozitate pe terenurile celor care aveau nevoie de umplutură. Însă atunci, aceste situații nu au atras atenția consilierului Sorin Olariu, poate și din cauza că acesta era într-o alianță politică cu PSD.

  

Related posts

Comisia de Urbanism din cadrul CL are un nou președinte

Marius Parteni

Firmele care colectează deșeurile pot primi finanțări de până la 8 milioane de euro pentru a construi fabrici de reciclare. Anunțul ministrului Mediului

Redacția

CLP Ecoserv nu are bani pentru a angaja muncitorii lipsă

Răzvan Grecu
Încarcă...