RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Rareș Bogdan, ironii legate de variantele de candidat independent: Eu nu îl cunosc pe Cîrstoiu. E doctor de dinți. Nu, de genunchi. Eu nu am probleme cu genunchii

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a ironizat modul în care evoluează discuțiile despre candidatul Coaliției pentru Capitală, în condițiile în care zilnic sunt vehiculate nume de persoane care nu prea au legătură cu politica.

Rareș Bogdan vrea victoria PNL la alegeri FOTO Facebook Rareș Bogdan

Rareș Bogdan vrea victoria PNL la alegeri FOTO Facebook Rareș Bogdan

Am vrut să-l sun pe maestrul Cristoiu, cu care am făcut vreo trei ani emisiuni și să-l întreb: ce faci, maestre, candidezi? De fapt e Cîrstoiu, nu Cristoiu. Eu nu îl cunosc pe domnul acesta. Am înțeles că e doctor de dinți. Nu, de dinți, de genunchi. Eu nu am probleme cu genunchii, din fericire încă mă țin genunchii”, a declarat Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, în fața sediului partidului din Aleea Modrogan.

  

Eu nu îl știu, să-i dea Dumnezeu sănătate. Am înțeles că e manager la Spitalul Universitar. Când eram la Barcelona am primit numele unui arhitect, celebru am înțeles, domnul Florescu. Vineri îmi spuneau că domnul Florescu este candidat. Am dat repede pe Google, am văzut că e un domn extrem de apreciat. Dacă ne spuneau dinainte ce se dorește, am fi vorbit și cu nepotul lui Gaudi”, a completat prim-vicepreședintele PNL.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ursula von der Leyen salută acordul liderilor UE cu privire la cel de-al nouălea pachet de sancțiuni împotriva Rusiei

Redacția

Gorghiu: Nu exagerăm dacă adaugăm închiderea MCV în lista proiectelor strategice de țară. Continuăm cu OCDE și Schengen

Redacția

Săptămână de foc în Parlament. Pragul la abuzul în serviciu, cap de listă

Redacția
Încarcă...