NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Mihaela Spiridon a fost aleasă purtător de cuvânt la Organizația PNL Pașcani

Miercuri a fost ales purtătorul de cuvânt al Organizaţiei Partidului Naţional Liberal din Paşcani. Mihaela Iulia Spiridon a fost numită în funcție în urma votului unanim.

 

FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2016

{module Fă o nominalizare pentru Gala Premiilor Actualitatea TV 2016}

„Miercuri, 10 februarie, în şedinţa de lucru a Organizaţiei Partidului Naţional Liberal din Paşcani a fost desemnat în cadrul Departamentului de Comunicare un purtător de cuvânt, pentru o relaţionare eficientă cu mijloacele mass-media.  În urma propunerilor făcute de membri a fost numită prin vot unanim,  Mihaela Spiridon, datorită experienţei avute în domeniu. Purtătorul de cuvânt  îşi propune să dezvolte partea de comunicare a organizaţiei, să exprime punctele de vedere şi  atitudinea oficială a PNL Paşcani asupra problemelor de interes general sau specific,  să reprezinte în presă şi televiziune  organizaţia cu responsabilitate, fiind un mediator între organele de presă şi formaţiunea politică”,  se arată într-un comunicat de presă primit pe adresa redacției noastre. 

{jcomments off}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Candidatii la alegeri sa demonstreze ca nu au datorii la stat – proiect de lege

Redacția

Olariu îl acuză pe Pintilie! Primăria spune că s-au încasat banii de la societatea Lorimer SRL!

Marius Parteni

Dumitru Pantazi a uitat să anunțe pășcănenii că a modificat programul de lucru al Primăriei pentru a recupera ziua de 30 aprilie

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site