RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Fostul viceprimar al Municipiului Pașcani, Neculai Enea, a revenit în PNL! Claudiu Bodoașcă secretar al organizației locale și coordonator zonal al liberalilor!

Ieri a avut loc la sediul filialei pășcănene a PNL prima ședință a Biroului Permanent din acest an. Conform unei postări făcute pe Facebook, la acestă ședință s-a luat act de revenirea în PNL a lui Neculai Enea, fost viceprimar al Municipiului Pașcani, și s-a decis ca funcția de secretar general al filialei locale să revină lui Claudiu Bodoașcă, cel care a fost desemnat să fie și coordonatorul politic al zonei limitrofe Pașcaniului.

Totodată, liberalii au anunțat că în ședință s-a discutat și proiectul de buget local pentru anul 2022.

Din punct de vedere politic, deciziile administrative, luate ieri la nivelul organizației locale a PNL, fac parte din pregătirile pentru anul electoral 2024, atunci când vor fi patru scrutine electorale: alegeri europarlamente, alegeri locale, alegeri prezidențiale și alegeri parlamentare.

Și alte formațiuni politice din Pașcani au luat decizii de reorganizare în perspectiva anului 2024. De exemplu, USR Pașcani și-a ales un nou președinte. Este vorba despre Florin Bucșă.

  

Related posts

Primarul din Moțca pleacă la PSD cu intenția declarată de a schimba viceprimarul

Redacția

Pantazi alergic la problemele pășcănenilor!? Cititor de amprentă și cartelă la intrarea în sediul Primăriei

Marius Parteni

BEC respinge cererea de creştere a numărului de parlamentari pentru Iaşi

Redacția
Încarcă...