NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Provocările construirii bazei militare de la Cincu și cursa NATO de a contracara amenințarea Rusiei în punctul slab al Europei

La șase luni după invazia Ucrainei de către Putin, eforturile de a consolida regiunea Mării Negre au ridicat semne de întrebare cu privire la motivul pentru care nu a fost făcut înainte. La puțin timp după invadarea Ucrainei, colonelul francez Clement Torrent a primit ordine ca în șase luni să construiască o bază la Cincu pentru 1.000 de soldați la frontiera de est a NATO, notează Bloomberg, potrivit News.ro.

Lucrari la baza Cincu pe timp de noapteFoto: Armata franceză

Cu toate acestea, camioanele care transportă mii de tone de material pentru construirea bazei militare de la Cincu trebuie să treacă printr-un câmp de floarea-soarelui, pentru că principalul pod din Cincu este atât de degradat, încât râul de dedesubt se vede prin găurile din asfalt, scrie Bloomberg.

  

Colonelul francez Clement Torrent și aproximativ 200 de militari din Franța, Belgia și Țările de Jos sunt acum ocupați să niveleze un vârf de deal din Cincu, din Transilvania.

Advertisements
Advertisements

„Termenul limită este înainte de primul îngheț”, a spus Torrent, care conduce grupul de lucru al inginerilor, de la baza de lângă Cincu, la aproximativ 260 de kilometri nord de București.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Parlamentari ameninţaţi prin SMS în legătură cu votul pentru certificatul verde: „Îţi dăm foc şi ţie şi familiei”

Redacția

Fidelis continuă în iunie cu dobânzi de 7,2 – 7,8% pe lei și 1,4 – 2,3% pe euro/ Cei interesați pot subscrie de luni – 6 iunie

Redacția

Kievul spune că a descoperit o reţea rusească de spionaj infiltrată până în comandamentul ucrainean

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site