NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Propagandiștii Kremlinului, „consternați” de exploziile de la baza aeriană din Crimeea: „Deja e prea mult”

Margarita Simonian, șefa postului de televiziune Russia Today, și Olga Skabaeva, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare ale postului Rossiya-1, au fost printre primii propagandiști ruși care au reacționat după exploziile de marți de la baza aeriană din Crimeea.

Margarita SimonianFoto: Willvest News / Profimedia Images

Skabaeva, poreclită „păpușa de fier” a lui Putin, a scris simplu pe canalul său de Telegram că exploziile sunt „deja prea mult”, părând consternată de situație.

  

Olga Skabaeva este cea care a făcut înconjorul presei internaționale la sfârșitul lunii aprilie când, invitată în emisiunea lui Vladimir Soloviov, considerat propagandistul favorit al președintelui rus Vladimir Putin, a declarat că:

Advertisements

„(Occidentul) a declarat un război împotriva noastră. Ce mai așteptăm? Va trebui să desfășurăm o operațiune specială de demilitarizare a NATO”.

Peste o lună, ea a readus în discuție tema „demilitarizării NATO”, afirmând de data aceasta în emisiunea pe care ea însăși o prezintă la Rossiya-1 că „suntem forțați să demilitarizăm nu doar Ucraina, ci întreaga NATO”.

Advertisements

Într-o altă emisiune a sa de la sfârșitul lunii mai, un deputat rus din partidul Rusia Unită al președintelui Vladimir Putin a propus răpirea unui ministru al Apărării din una dintre țările membre ale NATO și aducerea sa la Moscova pentru interogări cu privire la „ordinele” date de către Occident Kievului.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Digi24: Un bărbat care a luat permisul de conducere marți a rămas fără el miercuri

Redacția

Zeci de localităţi fără primari. Alegerile, cel mai devreme în toamnă. Cum s-a ajuns aici

Redacția

Joi, 15 august, zi liberă pentru angajații din România

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site