NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Proiectil exploziv descoperit la Moțca

Bombe și proiectile uitate de vreme, care reprezintă un adevărat pericol, sunt descoperite aproape zilnic în diferite localități din județ.

O astfel de situație a fost semnalată  luni, 23 septembrie, ora 12:10. Echipa pirotehnică din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Iaşi a ridicat de pe un teren viran din satul Boureni, comuna Moţca, un proiectil exploziv calibru 152 mm. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iași avertizează populaţia cu privire la pericolul pe care îl poate genera manipularea acestui gen de muniţie de către nespecialişti. În cazul identificării unor elemente de muniţie, ele nu trebuie atinse, ci se impune interzicerea accesului în zonă şi anunţarea imediată a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (112) sau a celui mai apropiat post de poliţie.

 ISU IAȘI

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

CP: Senatorul Florin Constantinescu, Preşedinte al Comisiei pentru transporturi şi energie s-a întâlnit cu Ambasadorul Republicii Kazahstan în România

Redacția

Control judiciar pentru indivizii care au provocat scandal sâmbătă la Boureni. Proprietarul casei și-a retras plângerea!

Marius Parteni

Politistii rutieri, pe sosele in fiecare week-end

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site