NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Protest la înălțime în București: Un bărbat din Pașcani amenință că se aruncă de pe o macara. (VIDEO)


Update: Bărbatul se numește Ioan Strugariu și este o veche cunoștință a polițiștilor, fiind condamnat în trecut, pentru tâlhării și viol.  În vârstă de aproximativ 45 de ani, acesta nu dorește să vorbească cu autoritățile si vrea ca un parlamentar să vină și să vorbească cu el.  Pentru că este o zonă de șantier, autoritățile nu pot instala salteaua pneumatică. Bărbatul are la el provizii, atât alimente cât și apă.

Un bărbat din Pașcani protestează la înălțime în zona bulevardului Sebastian și amenință că se aruncă în gol de pe o macara, informează B1 TV. Apelul la 112 a fost făcut la 7:52, iar acum autoritățile încearcă să depisteze identitatea bărbatului după numărul de telefon.

Se pare că bărbatul, care a venit din Pașcani, este afectat emoțional și a venit în București pentru a-și spune probleme. Acesta nu  are familie și  a fost crescut la un orfelinat. Negociatorii au vorbit cu el prin intermendiul telefonului pe care îl are la el. Bărbatul le-a spus negociatorilor ca este din Pașcani și că își dorește să vorbeasca cu un parlamentar si cu presa pentru a relata o nedreptate la care a fost supus. Individul ar avea un conflict cu o familie din localitate.

  

Macaraua pe care s-a urcat bărbatul se află într-o zonă de șantier, deasupra unui bloc în construcție, care are cel puțin 11 etaje. Zona de șantier de pe bulevardul Sebastian nu este împrejmuită în singuranță, dar în zonă se află un paznic.

La fața locului au venit pompierii, cu o autoscară ambulantă, polițiștii și o ambulanța. Perimetrul din zona șantierului este acum asigurat, nu mai au voie în zonă decât autoritățile și persoanele care locuiesc în blocul alăturat, care trebuie să se legitimeze pentru a putea trece.

Acesta este al doilea incident de acest  gen in decurs de numai o saptamana si jumatate. O femeie de 60 de ani a murit dupa ce s-a aruncat de pe un bloc. Aceasta nu a putut fi convinsa de negociatori sa renunte la gandurile sinucigase, desi a stat pe bloc aproximativ 35 de ore.

{youtube}3LSAvV01FK8{/youtube}

sursa: B1TV ; MondoNews.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

PROCEDURI SIMPLIFICATE, ÎN BENEFICIUL CETĂȚEANULUI

Redacția

Vaci sfârtecate de un tren în pădurea de la Cristeşti

Marius Parteni

Târg de mașini în municipiul Pașcani. Șoferii vor fi trași la răspundere dacă nu-și ridică autoturismele. La fel și cei care le abandonează pe domeniul public

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site