NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Pașcaniul are mare nevoie de parcări, dar unii șoferi nu le folosesc nici pe cele actuale. Un nemțean a parcat mașina pe trotuarul din fața magazinului unde avea treabă

Lipsa locurilor de parcare din municipiul Pașcani este o problemă bine cunoscută în rândul șoferilor, însă unii dintre ei dau dovadă de mare tupeu și le ignoră pe cele libere. Din această categorie face parte și un conducător auto care a ales să își tragă mașina pe un trotuar, cât mai aproape de magazinul unde avea treabă.  

Este și cazul unui șofer din județul Neamț, care a dat dovadă de tupeu pe o stradă din Pașcani. Omului nu i-a plăcut locul de parcare pe care l-a găsit pe strada Gării, vizavi de sediul BRD, așa că s-a mutat câțiva metri mai încolo, pe trotuarul din capătul Esplanadei. Este vorba despre Ioan Apreutesei din comuna Horia, care conducea un autoturism marca Toyota. Miercuri, 18 septembrie, acesta a vrut să parcheze pe strada Gării, însă locul de parcare găsit, nu l-a încântat. Acest lucru a fost suprins de camerele de supraveghere. Șoferul a parcat mașina câțiva metri mai înspre Gară, doar că pe trotuarul din capătul Esplanadei.Polițiștii locali l-au amendat conform HCL 30/2002 cu 300 lei amendă.

În data de 23 septembrie, Lăcrămioara Roman, din comuna Valea Seacă a fost și ea surprinsă de camerele de supraveghere, în timp ce și-a parcat autoturismul marca Matiz pe trecerea de pietoni din dreptul Magazinului Viosand de pe strada Ceferiștilor. Tot pe camere se poate observa că în stânga trecerii de pietoni era suficient spațiu unde mașina putea staționa regulamentar. Polițiștii locali au amendat-o cu 320 lei  și cu 3 puncte de penalizare conform OUG 195/2002.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

O fostă angajată a Kosarom, condamnată pentru că a băgat bani în propriul buzunar

Redacția

La volanul unei mașini, pe o stradă din Pașcani, fără permis de conducere

Redacția

Răzbunarea unui băiat, din dragoste pentru fosta iubită. I-a distrus mașina cu ciocanul

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site