NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Proiectele societății civile privind retragerea din ARSACIS și denunțarea contractului de delegare a serviciului de apă-canal către ApaVital Iași în dezbatere publică pe site-ul Primăriei!

De astăzi toți pășcănenii interesați pot accesa pe pagina oficială de internet a municipalității proiectele de hotărâre inițiate de societatea civilă cu privire la retragerea municipiului din ARSACIS și denunțarea contractului de delegare a serviciului de apă-canal către ApaVital Iași.

 

Timp de 30 de zile cele două proiecte extrem de importante pentru comunitatea locală vor sta spre dezbatere publică. În tot acest timp persoanele interesate, asociaţiile de afaceri, alte asociaţii legal constituite pot trimite in scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectele de acte normative, la sediul Primăriei Municipiului Paşcani – Ghişeul Unic, respectiv in format electronic pe adresa de e-mail: office@primariapascani.ro, până pe data de 06.10.2014.

  

Menționăm că cel mai probabil cele două proiecte vor fi supse aprobării Consiliului Local în partea a II-a a lunii octombrie.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Prest Serv Apa a anunțat Primăria că din 1 iunie nu mai primește spre epurare apele canalizate de ApaVital

Răzvan Grecu

Pintilie îi răspunde lui Pantazi, pe tema terenului de sub blocuri: „Am votat doar solicitările ce aveau dreptul de folosință înscris în cartea funciară”

Răzvan Grecu

Se abate urgia asupra primăriilor. Peste 2.600 de salariaţi trebuie concediaţi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site