NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul pus din nou la punct de ApaVital: Nu poate semna în numele unei scări de bloc dacă nu locuiește acolo!

Primarul Dumitru Pantazi a gafat din nou în fața cetățenilor pe tema contractelor cu ApaVital. Acesta a promis președintelui Asociației de Proprietari „Gospodarii” că își va asuma el responsabilitatea și va semna în numele proprietarilor contractul de furnizare de servicii de apă-canal cu ApaVital Iași.

 

Promisiunea a fost făcută în fața camerelor de luat vederi  la audiențele din 4 septembrie, însă atunci când Ioan Damian, președintele Asociației de Proprietari a fost la sediul ApaVital, reprezentanții societății i-au transmis că primarul poate semna contractul pentru respectivul imobil doar dacă locuiește în el.

  

Primarul Dumitru Pantazi nu este la prima gafă cu privire la subiectul cu ApaVital, acesta enunțând în repetate rânduri propuneri cu privire la contractarea serviciilor de apă-canal, toate fiind respinse de ApaVital și ARSACIS.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Primarul din Paşcani, Dumitru Pantazi, merge la Tribunal la fel de des ca la serviciu

Redacția

Surpriză: Angajații de la Evidența Populației au găsit doar 744 de semnături valabile din cele 3.089 depuse pentru susținerea revocării delegării serviciului de apă-canal către ApaVital Iași!

Răzvan Grecu

Modificări privind validarea în tren a legitimațiilor de călătorie de la 1 aprilie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site