NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Proiect ACTIV, Stolniceni Prăjescu: A început cursul de Tehnician Maseur

In luna ianuarie 2020 a avut loc deschiderea cursului de Tehnician Maseur din cadrul proiectului “ACTIV – Acțiuni comunitare pentru toti – Incluziune pentru viitor!” POCU/140/4/2/115059, cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, implementat de Centrul Diecezan Caritas Iasi in parteneriat cu Primaria Stolniceni Prajescu, Asociatia Gipsy Eyes si Scoala Gimnaziala Cozmești.

Acest curs este destinat persoanelor din Stolniceni Prăjescu (sat Cozmești și Stolniceni Prăjescu) care au absolvit liceul şi doresc să-şi dezvolte competențele de bază necesare profesiei de Tehnician Maseur.

Timp de 9 luni (1080 ore), 17 cursanți vor descoperi tainele meseriei, fiind îndrumați de formatorii Centrului Diecezan Caritas. Pe parcursul celor 9 luni de curs, participanții vor fi instruți și formați în metodele și tehnicile de masaj terapeutic, somatic, reflexogen și drenaj limfatic.

Toti absolventii vor primi un certificat de calificare valabil in toata Uniunea Europeană, o subventie in valoare de 5 lei/oră si o tabletă multimedia.

Inscrierile pentru cursuri continua. Cei care doresc sa fie cursanți în cadrul proiectului o pot contacta pe doamna Geanina Mocanu, responsabil grup tinta, la telefon 0786040160 sau la Centrul de Informare Turistica din Stolniceni Prajescu.

Advertisements

Related posts

Primăria pregătește un proiect de modernizare a străzii Unirii

Teona Gherasim

Trei milioane lei pentru drumul comunal din A.I.Cuza

Redacția

Hora Satului şi lansare de carte la Centrul Cultural din Ruginoasa

Ema Roman
Încarcă...