NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Programul Ateneului: debut cu Dl Goe, „Făt Frumos din Lacrimă” sau „Harap Alb”

Ateneul ieşean a pregătit o serie de speactacole în aer liber pentru prima săptămână de început de an şcolar. Printre spectacolele pe care ieşenii le pot urmări se numără „Aventuri cu… Dl. Goe”, „Făt Frumos din Lacrimă” sau „Harap Alb”. 

Spectacolele vor avea loc în Grădina de Vară a Ateneului, la Amfiteatrul Palas, pe Terasa Acoperiş a instituţiei, la Casa Callimachi sau la Centrul de Evenimente Agora. Astăzi, de la ora 10, la Palas, va putea fi urmărită piesa „Harap Alb”, în regia Ericăi Moldovan, şi tot astăzi, în acelaşi spaţiu teatral, de la ora 19, va fi jucată piesa „Take, Ianke şi Cadîr”, în regia lui Ion Sapdaru. Marţi, tot la Amfiteatrul Palas, de la ora 10, va fi jucată piesa „Aventuri cu… Dl. Goe”, în regia lui Iulian Sandu, iar de la ora 19 este programat spectacolul „Comedie cu olteni”, în regia lui Ovidiu Cuncea. A doua zi, pe 16 septembrie, Centrul de Evenimente Agora va fi gazda spectacolului „Făt Frumos din lacrimă”, regizat de Erica Moldovan, spectacol care se va juca de la ora 18.00, urmând ca joi, de la ora 19.00, în acelaşi spaţiu teatral, să fie jucat spectacolul „Dineu cu proşti”, regizat de Sebastian Bădărău.

Reprezentaţiile vor fi reluate sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 10.00, în Grădina de Vară a Ateneului, când va fi jucat „Laboratorul fermecat”, pregătit de Teatro Blu, în aceeaşi zi şi în acelaşi spaţiu, de la ora 19.00, putând fi urmărită reprezentaţia „Să facem haz de necaz”, în regia lui Ionuţ Gînju. Duminică, de la ora 10.00, în Grădina de Vară a Ateneului, va fi jucat spectacolul „Prinţesa şi broscoiul”, pregătit de Marionnette Show, iar seara, de la ora 19.00, pe aceaşi scenă, va fi prezentată reprezentaţia „Preşul”, în regia Denisei Cernat. Biletele pentru spectacole pot fi achiziţionate de pe www.ateneuiasi.ro, de la casa de bilete a Ateneului sau cu o oră înainte de începerea spectacolului. Preţul unui bilet este de 15 lei la spectacolele pentru copii şi 20 de lei la cele pentru adulţi. 

ziarul de iasi

Advertisements

Related posts

Expoziţie cu lucrări Handmade de Zilele Municipiului Pașcani

Redacția

Vocea Românie: Pășcăneanca Elena Ilie a trecut de etapa confruntărilor (VIDEO)

Redacția

Butea: Frumoasă chiar şi dincolo de mormânt

Redacția
Încarcă...