NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieEveniment

Programul activităților din 2023 organizate de Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu”. Un nou eveniment propus, festivalul „Sărbătoarea muzicii” (DOC)

Casa Municipală de Cultură „Mihail Sadoveanu” a făcut publică lista cu activitățile cultural – artistice ce vor fi organizate în anul 2023 la Pașcani, în colaborare cu administrația locală.

Programul activităților cuprinde în mare parte evenimentele cu tradiție, organizate anual la Pașcani, însă există o noutate și anume Festivalul „Sărbătoarea muzicii”.

În cadrul comisiei economice a legislativului local, directorul Casei de Cultură, Daniela Calistru a oferit detalii despre acest eveniment, dar și despre programul din acest an.

„Pentru realizarea programului de activități al Casei de Cultură de anul acesta s-a ținut cont de continuarea acelor activități specifice instituției noastre și care considerăm noi că ar trebui să aibă continuitate și aici aș putea să dau câteva exemple. Mă refer la acele activități prin care comemorăm anumite date importante din istoria țării noastre, precum este 24 ianuarie, 1 Decembrie, 9 Mai sau festivaluri-concurs cum ar fi „Curcubeul artelor”, „Rampa teatrală”. De asemenea, am încercat și anul aceasta să punem în valoare trupele Casei de Cultură. Este vorba de Trupa de teatru „Prometeu”, Ansamblul de Dansuri „Rapsozii Siretului, dar și Fanfara ”Trubadurii”. Pentru anul acesta, ca și noutăți am propus o activitate care va avea loc în luna iunie. Este vorba despre un festival, o noi i-am zis „Sărbătoarea muzicii” care își va propune să reprezinte un eveniment popular, deschis tuturor muzicienilor, amatorilor, profesioniștilor și care să evidențieze toate genurile muzicale”, a explicat Daniela Calistru.

Advertisements
Advertisements
  

Programul activităților va fi supus votului consilierilor locali, în ședința ce va avea loc marți, 31 ianuarie.

Pentru a vedea lista completă a evenimentelor și perioadele desfășurării acestora consultați documentul AICI

Advertisements
Advertisements

Related posts

26 iunie-Ședință ordinară de Consiliu Local Pașcani (VIDEO)

Redacția

Licitație pentru asfaltarea drumurilor din Miroslovești

Redacția

Zilele Rezervației Forestiere Tătăruși ediția a VI-a 2017 Ziua 1 (Video)

Cătălin Cocoș
Încarcă...