NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primele propuneri privind punerea în aplicare a proiectelor prin „Zona Metropolitană Pașcani”

Iniţiativa demarată de Primăria Paşcani, prin care se doreşte punerea în practică a unui proiect intitulat „Zona Metropolitană Pașcani” a consumat astăzi o nouă etapă. La sediul administrației a avut loc o întrevedere la care au participat mai mulți reprezentanți ai autorităților locale.

Primarul Marius Pintilie, a propus celor prezeți ca în termen de zece zile să fie realizată o formă de proiect a parteneriatului. În opinia edilului local acesta ar conține trei componente. Prima ar fi cea care ține de înființarea unei Direcții de Asistență Socială care să gestioneze probleme ce țin de cazurile sociale cele mai grave. O a doua ar fi cea cu privire la soluționarea problemelor care țin de gestionarea câinilor comunitari, iar a treia de transportul local între zonele care fac parte din acest proiect.

Advertisements

Constantin Serioja Hobincă, primarul comunei Moțca, a susținut ideea modernizării infrastructurii rutiere, prin legarea unor căi de comunicare către satul Boureni, din comuna Moțca. Această legătură se poate face prin suburbia Sodomeni, către limita cu comuna Moțca.

La discuțiile de astăzi au participat primarii din Pașcani, Stolniceni-Prăjescu, Moțca, Hărmănești, Valea Seacă și alți funcționari publici.     

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Doua noi statii de transfer deseuri in judetul Iasi

Redacția

Prognoza meteo pentru luna noiembrie. Când va fi România cuprinsă de ninsori

Redacția

Revelionul în stradă, la Pașcani! Directorul economic a clarificat modul de contractare al activităților

Marius Parteni
Încarcă...