NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Program pentru ridicarea gunoiului vegetal din Paşcani

Mirosul de fum de la frunze arse este specific toamnei, în gospodăriile din ţară. Deşi este interzisă folosirea focului pentru a scăpa de gunoiul vegetal, mulţi dintre oameni continuă să recurgă la această practică.

 

Pentru a evita sancţiunile inerente, un consilier a cerut celor de la Serviciul de Gospodărie Comunală să facă un program săptămânal de ridicare a gunoiului vegetal de la păşcănenii care locuiesc la case.

„E perioada în care apar tot felul de reziduri vegetale. Faceţi cumva ca oamenii de la Gospodăria Comunală să aibă un program în care să strângă aceste reziduri. În caz contrar, oamenii le vor da foc şi Poliţia Locală nu va face faţă cu sancţiunile. Să facem ceva să prevenim asta”, a cerut consilierul PMP, Sorin Olariu. 

Cei care ard resturi vegetale, gunoaie, deşeuri şi a alte materiale combustibile, fără obţinerea permisului de lucru cu foc şi fără luarea măsurilor pentru împiedicarea propagării focului la vecinătăţi, riscă  sancţiuni între 1000 şi 2500 lei. 

loading...
Advertisements

Related posts

Căminul Cultural din Lunca Pașcani – abandonat de autorități: Firma care se ocupă de investiție se joacă cu șefii municipiului!

Marius Parteni

Comisia de negociere a condițiilor de aderare la ARSACIS se pregătește de întâlnirea decisivă cu reprezentanții județeni

Răzvan Grecu

Președintele Consiliului de Administrație de la Eco Salubritate, alți doi membri și fostul manager, au demisionat

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site