RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Știrea zilei

Program artistic la hramul Bisericii „Sf. Arhangheli Mihail şi Gavriil“ din Cozmeşti

Joi, 8 noiembrie, cu ocazia hramului Bisericii „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil“ din satul Cozmeşti, comuna Stolniceni-Prăjescu, judeţul Iaşi, elevii şcolii din localitate au susţinut un program artistic, constând în interpretarea piesei de teatru „Sfinţii Îngeri“, la care s-au adăugat rugăciuni şi poezii închinate îngerilor. Momentul artistic a fost organizat de profesorul de religie Adrian Mihăiţă Topolniceanu, în colaborare cu preotul paroh, pr. Gheorghiu Vasile, directorul unităţii şcolare, prof. Constantin Căşăriu, şi colectivul de cadre didactice.

 

„Colaborarea frumoasă între Biserică, Şcoală şi autorităţi locale a făcut ca această zi să fie una binecuvântată. Bucurie se face în cer pentru faptele cele bune de pe pământ. Va trece această zi, dar va rămâne rostul ei“, a declarat preotul paroh Vasile Gheorghiu. Intensitatea duhovnicească a momentului a fost trăită şi de credincioşii care au participat la Sfânta Liturghie.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Este oficial: Noua structură a anului şcolar, publicată în Monitorul Oficial

Redacția

Primarul Dumitru Pantazi despre problema locurilor de veci: „Vom preda vechiul cimitir către noua societate a Consiliului Local”

Răzvan Grecu

Cea mai neagră zi de la începutul pandemiei. Peste 100 de români au murit de COVID-19 în ultimele 24 de ore

Redacția
Încarcă...