RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Profesorul Luciana Antoci este oficial noul inspector şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi

Ministerul Educației şi Cercetării (MEC) a emis Ordinul oficial de numire în funcţia de inspector şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Iaşi pe prof. Luciana Antoci. Aceasta o înlocuieşte pe prof. dr. Genoveva Aurelia Fărcaş care a ocupat acest post, prin concurs, între 2017 şi aprilie 2021!

Ceremonia de numire are loc astazi, la sediul Inspectoratului Județean Iași.

„Este adevărat că aseară a venit Ordinul de numire al Ministerului Educaţiei şi Cercetării. De asemenea, astazi, 29 aprilie 2021, ora 10.00, va fi ceremonia oficială de prezentare a noii conduceri”, a punctat prof. Luciana Antoci, noul inspector general al ISJ Iaşi.

Prof. drd. Luciana Antoci, noul inspector școlar general al ISJ Iași, este membru în Corpul Național de Experți în Management Educațional, în Comisia de evaluare și asigurare a calității, metodist, mentor pentru practica pedagogică și membru în diverse structuri la nivel local, județean și național. A fost membru în grupul de lucru al ISJ Iași constituit în vederea elaborării subiectelor și a baremelor de corectare și notare pentru etapele locală și județeană ale Olimpiadei de Limbă, Comunicare și Literatura română. În perioada 2000-2003, prof. drd. Luciana Antoci a fost profesor în cadrul Grupului Școlar „Mihail Sturdza”. Aceasta are un master la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Iași, Facultatea de Litere.

  

continuare pe www.bzi.ro

Related posts

Ministerul Educaţiei: A fost semnat ordinul privind constituirea Corpului naţional de profesori mentori

Redacția

Ministerul Educației renunță: Părinții nu vor mai da declarație pe propria răspundere. Anunțul, făcut de Monica Anisie

Redacția

Rezultate BAC toamnă 2020. Un elev a luat 10 pe linie, pentru prima dată în ultimii 18 ani

Redacția
Încarcă...