NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Profesorul acuzat că ar fi hărțuit o elevă speră să scape de pedeapsă

Un pofesor condamnat pentru ca ar fi hartuit o eleva a contestat decizia judecatorilor. Asadar, dosarul a ajuns acum la Curtea de Apel Iasi, unde profesorul de sport de la Colegiul „Mihail Sadoveanu”, din Pascani, spera sa scape de acuzatii.

 

  

Mai mult, cadrul didactic, nemultumit de completul de judecata, a cerut recuzarea. „Instanta respinge cererea de recuzare a judecatorilor, formulata de aparatorul inculpatului Anghelus Petrica, în cauza înregistrata pe rolul Curtii de Apel Iasi”, au precizat magistratii ieseni.

Totodata, urmatorul termen al apelului a fost stabilit pentru data de 27 septembrie 2019. Amintim ca profesorul de sport a fost trimis in judecata deoarece ar fi vrut sa convinga o eleva sa intretina cu el raporturi sexuale, el fiind acuzat de hartuire. Conform anchetatorilor, profesorul ar fi sunat-o insistent pe telefonul personal si ar fi invitat-o la o cafea, dar eleva a refuzat. Cadrul didactic nu s-ar fi dat batut, promitandu-i elevei haine si bani in schimbul unei relatii, dar tanara l-a refuzat categoric si a anuntat conducerea scolii. Pe de alta parte, profesorul nu a recunoscut nimic din toate acuzatiile aduse, sustinand ca, de fapt, totul este o minciuna.

continuare pe www.bzi.ro

 

Advertisements

Related posts

Peste 17.000 de elevi din judeţul Iaşi nu au acces la educaţie

Redacția

Bacalaureat 2020. Sesiune specială în iulie pentru elevii cu temperatură mare sau alte probleme de sănătate

Redacția

Vești bune pentru părinți! De ce vor avea parte elevii, începând de anul viitor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site