RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Bacalaureat. Vezi cati elevi din judet sustin proba orala la limba si literatura romana. Centrul de examinare de la Pascani este la Colegiul “Unirea”

Potrivit informatiilor furnizate de Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi, la examenul de Bacalaureat, sesiunea de toamna, la nivelul judetului, s-au inscris 785 de absolventi de liceu, acestia urmand sa sustina prima proba la limba si literatura romana. Pentru sesiunea de toamna a examenului de Bacalaureat au fost stabilite sapte centre de examinare

In 19-20 august este programata evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, in 19-21 august – evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna, in 20-21 august – evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala, iar in 22-23 august – evaluarea competentelor digitale.

Din 26 august vor incepe probele scrise, prima testare fiind la limba si literatura romana. In 27 august va fi sustinuta proba la limba si literatura materna, in 28 august este programata proba obligatorie a profilului, iar in 30 august va fi proba la alegere a profilului si specializarii. Primele rezultate vor fi afisate in 2 septembrie, pana la ora 12.00, iar contestatiile vor fi depuse intre orele 12.00 si 16.00. In 3-4 septembrie vor fi solutionate contestatiile, iar in 5 septembrie vor fi afisate rezultatele finale.
 
Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi, la nivelul judetului au fost organizate sapte centre de examinare, unde absolventii de liceu vor sustine probele la examenul de Bacalaureat, sesiunea de toamna.Astfel, centrele stabilite de ISJ Iasi sunt Colegiul National “Emil Racovita”, Colegiul Tehnic de Cai Ferate “Unirea” Pascani, Liceul Teoretic “Ion Neculce” Targu Frumos, Colegiul Tehnic “Ioan C. Stefanescu” Iasi, Colegiul Tehnic de Transporturi, Colegiul Tehnic “Dimitrie Leonida”,Liceul Tehnologic “Radu Cernatescu”.
 
sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 
  

Related posts

Post de ghid turistic la Universitatea A.I.Cuza Iași

Redacția

Francofonia sărbătorită la Colegiul “Unirea”

Redacția

O absolventă a Liceului “Miron Costin”, singura din Pașcani, cu media 10 la Evaluarea Națională

Ema Roman
Încarcă...