RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Procedurile pentru scoaterea la licitație a lucrărilor la drumul Târgu Frumos – Botoșani au fost reluate

 

Senatorul PSD Vasile Toma anunță ieri că au fost reluate procedurile pentru scoaterea la licitație a lucrărilor de modernizare pentru drumul DN 28 B Târgu Frumos – Balș – Hârlău -Botoșani.

  

 

Parlamentarul ieșean a făcut publică informația pe pagina de facebook, unde citează comunicatului oficial publicat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

„CNAIR a transmis luni, 04 februarie, către Agenția Națională pentru Achiziții Publice, pentru validare, documentația destinată modernizării DN 28 B, Târgu Frumos -Botoșani (km 0+000 – km 76+758). După validarea documentației, CNAIR va posta în SICAP contractul destinat acestui obiectiv. Valoarea proiectului este estimată la 268.610.000 lei fără TVA, sumă alocată din bugetul de stat pe anul 2019”.

Senatorul Toma susține că “Guvernul a alocat fondurile necesare derulării proiectului de reabilitare a drumului Târgu Frumos – Balș – Hârlău – Botoșani, pentru că înțelege că așteptam de mult timp să se reabiliteze acest drum care face legătura dintre Botoșani, Hârlău și București. Sper că și CNAIR să aibă o “viteză” mai bună în 2019 la toate proiectele din zona Moldovei, începând chiar cu președintele acestei companii, pentru că au multe de recuperat “.

 

Related posts

Angajările în sistemul de stat se pot face în perioada următoare în funcție de nevoile ministerelor prin memorandum

Redacția

Catalog de informare cu privire la construcţia parcului industrial de la Paşcani!

Marius Parteni

Subiect fierbinte dezbătut la Iași: incinerarea. În țară sunt doar trei crematorii

Redacția
Încarcă...