NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Probleme la reabilitarea Palatului Cantacuzino! Licitația a fost anulată!

Primăria municipiului Pașcani a luat decizia de a anula licitația pentru execuția lucrărilor de reabilitare a Palatului Cantacuzino. Procedura a fost lansată pe 9 iunie, iar pe 7 iulie era data finală până la care se puteau depune oferte. La începutul acestei săptămâni, pe SICAP, portalul achizițiilor publice, a apărut anunțul că procedura a fost anulată.

Deocamdată nu au fost oferite explicații cu privire la această decizie, iar purtătorul de cuvânt al municipalității Dana Ursuleasa, nu a formulat un răspuns, încă, la această întrebare. În cazul în care sunt probleme la documentația de atribuire, aceasta va trebui modificată și reaprobată de consilierii locali.

Reamintim că în primăvara acestui an, consilierii locali au aprobat în unanimitate proiectul de execuție pentru această investiție.

Proiectul are o valoare de aproximativ 14 milioane de lei (fără TVA) și este finanțat de către Uniunea Europeană, iar termenul limită de execuție a lucrărilor este 24 de luni de la semnarea contractului.

loading...
Advertisements

Related posts

Regulament pentru animalele de companie ce sunt plimbate pe străzile municipiului

Răzvan Grecu

Blăgeștiul nu se regăsește pe lista cu localitățile ce vor beneficia de finanțare pentru canalizare și distribuție de apă

Marius Parteni

Persoanele fizice nu vor putea deţine mai mult de 100 ha teren agricol

Redacția
Încarcă...