RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Probleme la reabilitarea Palatului Cantacuzino! Licitația a fost anulată!

Primăria municipiului Pașcani a luat decizia de a anula licitația pentru execuția lucrărilor de reabilitare a Palatului Cantacuzino. Procedura a fost lansată pe 9 iunie, iar pe 7 iulie era data finală până la care se puteau depune oferte. La începutul acestei săptămâni, pe SICAP, portalul achizițiilor publice, a apărut anunțul că procedura a fost anulată.

Deocamdată nu au fost oferite explicații cu privire la această decizie, iar purtătorul de cuvânt al municipalității Dana Ursuleasa, nu a formulat un răspuns, încă, la această întrebare. În cazul în care sunt probleme la documentația de atribuire, aceasta va trebui modificată și reaprobată de consilierii locali.

Reamintim că în primăvara acestui an, consilierii locali au aprobat în unanimitate proiectul de execuție pentru această investiție.

Proiectul are o valoare de aproximativ 14 milioane de lei (fără TVA) și este finanțat de către Uniunea Europeană, iar termenul limită de execuție a lucrărilor este 24 de luni de la semnarea contractului.

  

Related posts

Trei zile de apă caldă pe săptămână pentru clienții branșați la centralele termice 1, 8 și 11

Marius Parteni

Decizia finală pentru autostrada Iași – Târgu Mureș

Redacția

RAGCL a făcut plăți în avans pentru a plăti cu ușurință facturile către furnizorul de gaz

Marius Parteni
Încarcă...