RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primul strat de asfalt pe drumul județean ce străbate Blăgeștiul, va fi turnat până la mijlocul lunii iulie

Lucrările la drumul județean 208 I, Blăgești – Crivești, porțiune curpinsă în actualul proiect de modernizare a Consiliului Județean Iași, sunt în grafic. Până la mijlocul lunii iulie va fi turnat primul strat de asfalt.

Potrivit lui Ovidiu Ciucan, directorul Direcției Județene de Drumuri și Poduri Iași (D.J.D.P)  după finalizarea structurilor de beton, se lucrează la terasament.

“Suntem în stadiul în care am finalizat structurile de beton ce țin de rigola carosabilă și zid de sprijin. În momentul de față se lucrează la stratul de balast și urmează cel de piatră spartă. Preconizăm că în jurul datei de 15 iulie să avem primul strat de asfalt, biderul. Astfel, vom putea interveni și să lucrăm pentru șanțuri, rigole de acostament și celelalte elemente conexe. Lucrarea este în graficul asumat, urmând ca spre finalul ei să rezolvăm și partea de acces la proprietăți, scurgerea apelor și celelalte elemente conexe”, a susținut Ovidiu Ciucan, directorul DJDP Iași.

Reamintim faptul că din luna mai au început lucrările la drumul județean ce tranzitează Blăgeștiul, pe o lungime de 1,5 km. Valoarea investiției se ridică la aproximativ 6 milioane de lei. 

  

Related posts

Programul „Cornul şi laptele“ se întoarce pe masa consilierilor judeţeni

Redacția

PNL Pașcani convoacă legislativul local pentru a vota un proiect ca populația să nu rămână fără căldură (DOC)

Marius Parteni

Crește vârsta de pensionare la femei. Daniel Baciu: „Egalizăm vârstele atât la femei cât și la bărbați, pentru a nu fi discriminare”

Redacția
Încarcă...