NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Pantazi în război deschis cu liberalul Marius Pintilie:„Domnul Pintilie umblă cu disperare în căutare de voturi pentru alegerile de la anul”!

Dumitru Pantazi, primarul municipiului Pașcani, a intrat în război pe Facebook cu Marius Pintilie, liderul opoziției din Consiliul Local. Edilul șef l-a acuzat pe liberal că este în goană după voturi pentru alegerile locale ce vor avea loc anul viitor.

Acuzațiile lui Pantazi vin după ce, într-o conferință de presă, Pintilie a declarat că primarul a mințit în instanță în legătură cu Piața Gării și că acesta are liste cu cei care au solicitat concesiuni, pe care le folosește în campania electorală pentru a-și asigura voturi în plus.

  

„Marius Pintilie susține că cei din Primărie au folosit în instanță doar minciuni și că nu exista un proiect de amenajare a pieței din Gară. Îl contrazic și vă prezint în partea de imagini Proiectul de modernizare al pieței din Gară, pentru a demonstra cine minte și cine își apără de fapt interesele personale. (…) O altă minciună spusă de Marius Pintilie în conferința de presă este faptul că eu aș ține captivi pe oamenii de afaceri din Pașcani și că am umblat cu o listă a acestor afaceriști pe care i-aș fi forțat să voteze cu un anume partid altfel nu vor intra în legalitate. Niciodata nu am făcut și nu voi face așa ceva, sunt surprins la ce nivel coboară consilierul liberal pentru a atrage votanți. Îl invit pe Marius Pintilie să nominalizeze pe agenții economici care au fost în acestă situație și îi invit chiar și pe acei afaceriști care s-ar fi aflat într-o asemenea situație să iese în față și să spună, însă sunt convins că nu există asemenea oameni pentru că toate aceste lucruri sunt doar invenții ale consilierului PNL”, a scris pe Facebook, Dumitru Pantazi primarul municipiului Pașcani.

Aceste acuze reciproce vin în contextul în care Primăria a fost învinsă în instanță de societatea Lorimer SRL, ce aparține liberalului Pintilie, după ce primarul Pantazi a cerut evacuarea unui spațiu din fața Gării. Primarul a susținut în fața judecătorilor, în primă fază, că magazinul Lorimer împiedică reabilitarea străzii Gării și a carosabilului din față stației CFR.

 

În recurs Dumitru Pantazi și-a schimbat argumentația, depunând un proiect de reabilitare a pieței Gării, făcut în anul 2010, fără a fi actualizat așa cum prevede legislația în vigoare.

 

Advertisements

Related posts

Pregătiri pentru investiţii importante la două şcoli din comuna Vânători

Ema Roman

Documentația pentru scoaterea la licitație a concesionării serviciului de iluminat public a fost aprobată! Consultantul susține că suma totală nu va fi de 28 de milioane lei!

Răzvan Grecu

Se introduc ‘Trenurile Soarelui’ de săptămâna viitoare. Legături cu litoralul și delta

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site