RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Primarul Dumitru Pantazi și-a serbat ziua numelui.Cocktail oferit de acesta personalităților publice

Primarul municipiului Pașcani, Dumitru Pantazi, și-a serbat ziua de nume alături de consilieri județeni dar și o parte din primarii comunelor arondate municipiului Pașcani. Î|ncă de la primele ore ale dimineții, edilul șef a primit flori și cadouri simbolice din partea subordonaților din Primărie, dar și din partea unor primari aflați la Pașcani cu ocazia unei întrevederi cu șefii județului.

 

După ședința de Consiliu Județean care a avut loc la Primăria Pașcani, Dumitru Pantazi i-a invitat pe toți cei prezenți la o masă festivă organizată în cadrul clădirii administrative. Aici, s-a ciocnit un pahar și s-a servit și niște gustări alese. „Vă mulțumesc pentru urări și pentru cadourile care mi le-ați oferit. Totodată vreau să mulțumesc conducerii Consiliului Județean că a ales să facă ședința la Pașcani. Vreau cu această ocazie să le prezint prioritățile municipiului și să le precizez faptul că avem nevoie de sprijinul lor”, a precizat Dumitru Pantazi.

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Tensiuni în PSD Pașcani: Senatorul Florin Constantinescu promite ședință extraordinară împotriva ApaVital săptămâna viitoare! Pantazi și susținătorii săi nu vor să audă!

Răzvan Grecu

Se confirma victoria zdrobitoare a Maiei Sandu, s-au numarat deja peste 76% din voturi. AUR are 0,4%

Redacția

Realitatea.net :Deputatul Grigore Crăciunescu, urmărit penal. Fostul primar: ”Este o răzbunare”

Redacția
Încarcă...