NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Sfaturi pentru primari de la șeful CJ

Înainte de începerea ședinței de Consiliu Județean la Primăria Pașcani, șeful Consiliului Județean, Cristian Adomniței, a convocat o întâlnire cu toți primarii din comunele arondate municipiului Pașcani. Ședința a fost convocată la Primărie iar cei prezenți s-au plâns conducerii județene despre problemele financiare cu care se confruntă și alte probleme administrativ teritoriale. În replică, Cristian Adomniței a dat sfaturi.

 

 „S-a discutat în principiu despre problemele cu care se confruntă fiecare Primărie în parte, despre prioritățile și necesitățile urgente pe care le au. De asemenea, am purtat discuții cu ei despre problemele școlilor și le-am cerut să pregătească proiectele pe care le au pentru absorbția de fonduri europene”, a declarat președintele Consiliului Județean Cristian Adomniței.

 Marea majoritate a primarilor s-au arătat dezamăgiți de întâlnire, precizând faptul că nu au primit decât sfaturi și nimic concret.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Primăria municipiului Pașcani trebuie să plătească 9,4 miliarde de lei vechi unei firme aflate în insolvență! Vinovații vor fi trași la răspundere!

Răzvan Grecu

Curtea unui pășcănean, inundată din cauza lucrărilor angajaților Primăriei

Ema Roman

Concurs pentru ocuparea unui post de paznic la Centrul Social Multifuncțional din Târgu Frumos

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site