RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Dumitru Pantazi recunoaște din nou că ApaVital funcționează ilegal în Pașcani! (DOC)

Haos și confuzie în Primăria Pașcani. Edilul șef, Dumitru Pantazi, nu se poate hotărâ dacă ApaVital funcționează legal sau ilegal în municipiul nostru.

Deși în urmă cu o lună de zile susținea că el nu a spus niciodată că operatorul ieșean funcționează ilegal în Pașcani, acesta a emis acum o săptămână un document în care susține din nou contrariul.

Mai exact, într-un răspuns adresat prefectului județului Iași ca urmare a unei petiții transmise de Dumitru Popa (Grupul de Inițiativă Locală), primului ministru Victor Ponta, primarul Dumitru Pantazi a apreciat că ApaVital funcționează ilegal la Pașcani.

  

„În urma delegării serviciului de apă către S.C. ApaVital Iași S.A. acesta a început să presteze ilegal către cetățenii municipiului Pașcani, motivat de faptul că nu toți beneficiarii aveau contract cu prestatorul de servicii și nu avea aprobat de către autoritățile publice locale un regulament de organizare și funcționare al acestui serviciu, așa cum prevede art. 31 alin.10 din legea 241/2006 privind serviciul de alimentare cu apă și canalizare și art. 28 alin.6 din legea 51/2006 privind serviciile comunitare de utilități publice”, se arată în documentul citat.

Tot în acesta edilul șef recunoaște că ApaVital, atât conducerea cât și salariații, s-au comportat abuziv cu cetățenii fapt ce a determinat societatea civilă să reacționeze, iar legislativul local să hotărască ieșirea din ARSACIS și denunțarea contractului de delegare a servicii lor de apă către operatorul ieșean.

Vezi aici documentul!

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

De astăzi, CFR Călători suspendă temporar circulaţia unor trenuri Regio şi Interregio

Redacția

Serviciul de apă și canalizare a fost scumpit cu 50% față de luna iunie a anului 2014, însă ApaVital S.A. nu a făcut nicio investiție în cartierul Aerodrom!

Răzvan Grecu

7.000 euro panourile fotovoltaice care îți scad, iarna, factura cu 70%. Statul vine cu banii

Redacția
Încarcă...