NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Primarul din Tătăruși și consilierii au depus jurământul! Al cincilea mandat pentru Costel Iosub

Aleșii comunități din Tătăruși, în urma scrutinului din 27 septembrie 2020, au depus ieri jurământul. Evenimentul a fost organizat la Căminul Cultural ”Alexandru Vasiliu”.

Sunt 13 consilieri PSD și 2 de la PNL în legislativul local pentru perioada 2020-2024. Aceștia au depus ieri jurământul de credință, devenind astfel consilieri cu certificate în mână.

Edilul Costel Iosub a depus și el jurământul de primar în fața asistenței. În cuvântul care l-a avut a ținut să mulțumească cetățenilor. El a făcut un apel la colaborare între consilieri și echipa primarului, pentru interesul cetățenilor.

Primarul Iosub este la cel de-al cincilea mandat. El va fi ajutat în activitatea sa de actualul viceprimar Gheorghe Lazăr. Acesta din urmă urmează să fie reconfirmat în următoarea ședință de Consiliu Local.   

  
Advertisements

Related posts

Comuna Todirești va avea sală de sport în valoare de 1,3 milioane de euro! Constructorii au venit cu oferte pentru execuția lucrărilor

Redacția

O proprietate privată moștenire de familie este trecută în domeniul public de aproximativ 10 ani. Familia luptă cu actele în mână

Teona Gherasim

Zece comune din județ au uitat să-și inventarieze terenurile

Redacția
Încarcă...