RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăriile administrate de primari PNL din județul Iași vor suspenda activitatea pe 15 martie

 

 

Primarii liberali din județul Iași vor adera la protestul simbolic de mâine, 15 martie, și îşi vor suspenda activitatea timp de 15 minute începând cu ora 15.00.

  

Administrațiile conduse de primari PNL au confirmat susținerea față de inițiativa omului de afaceri sucevean și mesajul transmis prin această formă de protest, căpătând o amploare națională și un strigăt de trezire față de somnolența permanentă de care actuala guvernare dă dovadă. În mod conştient şi repetat, guvernarea PSD a privat zona Moldovei de orice şansă de dezvoltare în raport cu celelalte regiuni ale României iar asta se va vedea și anul acesta, prin bugetul de Stat propus în forma actuală. Faptul că o persoană fizică a construit în șapte ore un metru de autostradă, un obiectiv pentru care PSD-ALDE știe să livreze doar bâlbe și scuze birocratice arată adevăratul interes al acestei toxice coaliții de guvernare.

Partidul Național Liberal a lansat, încă de anul trecut, petiția publică “Autostrada Unirii cu bani europeni” și o campanie pentru strângerea de semnături în acest sens, astfel încât actualul guvern să înțeleagă avantajele construirii Autostrăzii A8 Iași – Târgu Mureș din fondurile europene.

 sursa www.topiasi.ro

Related posts

Cât vor costa paşapoartele după eliminarea a două taxe, de la 1 februarie

Redacția

Aderarea PSA la ARSACIS se discută. Primarul a pus prima condiție, dar rambursarea creditului către BEI rămâne în sarcina Primăriei

Marius Parteni

Proiect OUG: Spitalul CF Paşcani a trecut la Transporturi

Redacția
Încarcă...