NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăriile administrate de primari PNL din județul Iași vor suspenda activitatea pe 15 martie

 

 

Primarii liberali din județul Iași vor adera la protestul simbolic de mâine, 15 martie, și îşi vor suspenda activitatea timp de 15 minute începând cu ora 15.00.

Administrațiile conduse de primari PNL au confirmat susținerea față de inițiativa omului de afaceri sucevean și mesajul transmis prin această formă de protest, căpătând o amploare națională și un strigăt de trezire față de somnolența permanentă de care actuala guvernare dă dovadă. În mod conştient şi repetat, guvernarea PSD a privat zona Moldovei de orice şansă de dezvoltare în raport cu celelalte regiuni ale României iar asta se va vedea și anul acesta, prin bugetul de Stat propus în forma actuală. Faptul că o persoană fizică a construit în șapte ore un metru de autostradă, un obiectiv pentru care PSD-ALDE știe să livreze doar bâlbe și scuze birocratice arată adevăratul interes al acestei toxice coaliții de guvernare.

Partidul Național Liberal a lansat, încă de anul trecut, petiția publică “Autostrada Unirii cu bani europeni” și o campanie pentru strângerea de semnături în acest sens, astfel încât actualul guvern să înțeleagă avantajele construirii Autostrăzii A8 Iași – Târgu Mureș din fondurile europene.

 sursa www.topiasi.ro

loading...
Advertisements

Related posts

PNL este de acord cu concesiunile. Pintilie răspunde acuzațiilor cum că firma sa ocupă 20 de metri pătrați fără contract și autorizație de construcție! (VIDEO)

Răzvan Grecu

EXCLUSIV: Zeci de mașini, blocate în comuna Lespezi în această seară din cauza gheții

Redacția

Situații stranii semnalate de cititori, pe două străzi din municipiu!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site