RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria Târgu Frumos pune la dispoziție 66.667 lei din bugetul local, pentru activități nonprofit

Târgoveții primesc vești bune din partea administrației locale. Este vorba despre o finanțare nerambursabilă pentru activități nonprofit de interes general. În acest sens, locuitorii orașului Târgu Frumos pot depune dosarele de înscriere până la finalul acestei luni.

 

Ca să reușești să dispui de o asemenea finanțare, trebuie să ai în vedere patru criterii generale: proiectele sunt de interes public local, promovează și adaugă identitate imaginii orașului Târgu Frumos, este dovedită capacitatea organizatorică și funcțională a beneficiarului finanțării și îndeplinesc criteriile specifice de evaluare stabilite în Regulament.

  

Suma prevăzută în bugetul orașului Târgu Frumos pentru anul 2016 pentru finanțări nerambursabile de interes general, sesiunea a II-a, este de 66.667 lei, dintre care 30.000 lei va merge către domeniul sportiv de utilitate publică și 36.667 lei pentru domeniul social.

Cei interesați trebuie să se grăbească întrucât data limită pentru depunerea proiectelor este 31 octombrie 2016, ora 16.00.

Sursa foto: Asirys

Related posts

Funcționarii Silvia Postolachi și Vasile Prisecaru se întorc la muncă! Jitaru transpiră, Pantazi alege!

Marius Parteni

Eveniment important pentru compania Electroputere VFU Pașcani. Ministrul Transporturilor a semnat astăzi contractul pentru modernizarea unui important număr de vagoane!

Marius Parteni

Un pășcănean solicită ca locurile de joacă să fie transferate în administrarea Asociațiilor de Proprietari

Răzvan Grecu
Încarcă...