RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Fenomen intergalactic! Bugetul şi organigrama RAGCL amânate din cauza unor intervenţii neasumate de şefii Primăriei

Angajaţii Regiei Autonome de Gospodărie Comunală şi Locativă Paşcani nu au primit nici astăzi un răspuns cu privire la viitorul societăţii. Proiectul de buget şi cel care prevedea adoptarea organigramei şi statutului de funcţii, a fost respins la vot, pentru că “cineva” a modificat documentele trimise către Primărie.

 

  

La prezentarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli, consilierul Claudiu Bodoașcă a intervenit și explicat că este primul buget pe care RAGCL îl prezintă pe minus. La mijloc ar fi vorba despre o sumă de aproximativ 826.000 lei.

Gelu Nedelcu, directorul RAGCL Pașcani, a intervenit în discuție și a subliniat faptul că proiectul trimis de instituția pe care o reprezintă a suferit modificări la intervenția directorului economic al Primăriei Pașcani.  

Consilierii din opoziție au încercat să afle cum anume s-a produs modificarea proiectului, altfel decât cu știrea șefilor autorității locale. A fost moment în care directorul regiei cu greu a oferit un răspuns.“A fost o intervenție cosmică sau ceva de genul pe acest proiect?”, a apreciat Marius Pintilie, președintele PNL Pașcani.

Replica directorului Gelu Nedelcu a fost aceea că:”A fost o intervenție intergalactică”!, a precizat directorul societății, sub privirile nepricepute ale șefilor Primăriei.  

Proiecutul privind Bugetul de Venituri și Cheltuileli, precum și cel prin care urma să se stabilească organigrama RAGCL, au fost respinse la vot, din cauza acestor neconcordanțe.

 

Related posts

Prefectura cere bani de la Guvern pentru calamităţi. Printre localitățile afectate se numără și Pașcaniul

Redacția

Criza de la R.A.G.C.L: Angajații nu și-au primit salariile. Încasările mici pun în pericol plata facturilor la gaz

Marius Parteni

Parcul Industrial la Pașcani! Opoziția critică, nu crede, dar a votat! Proiectul merge mai departe

Marius Parteni
Încarcă...