RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieSocial

Primarul MunicipiuluI Pașcani – recomandări importante pentru proprietarii de terenuri afectate de investiții!

Marius Pintilie, primarul municipiului Pașcani a transmis astăzi un mesaj important pentru proprietarii de terenuri din cuva Barajului Lunca, dar și a celor pe unde va trece Autostrada A7.

El a anunțat astăzi prin intermediul unei postări pe rețele de socializare ce ar trebui să facă cetățenii.Astăzi am semnat documentele de certificare a unor propuneri de expropriere pentru Barajul de la Lunca. Concluzia este că nu este afectată nici un fel de locuință, au fost întrebări în sațiul public, fapt pentru care fac aceste precizări. Vorbim de terenuri din cuva barajului. Mai sunt câteva terenuri adiacente afetate. Dat fiind faptul că în ultimile luni am semnat documente care fac obiectul unor exproprieri, și mă refer inclusiv la Autostrada A7, segmentul Bacău – Pașcani, dar și Pașcani – Siret, fac o recomandare către cetățenilor să își facă cărți funciare noi, sau să le actualizeze. Dacă nu aveți titluri de proprietate, depuneți la Primăria Pașcani documente să le obțineți“, a susținut Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani.

Related posts

7 ianuarie 2016 – începe judecata pe fond în dosarul AgroComplex. Instanța supremă a decis că rechizitoriu DNA a fost întocmit corect! Presiune mare pe actualul legislativ local?

Răzvan Grecu

Dezinsecție și deratizare: Etapa a doua programată mâine sau poimâine, în funcție de vreme

Marius Parteni

Pensiile sub 3.000 de lei ar putea fi scutite de impozit

Redacția
Încarcă...