NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria Pașcani va organiza un Târg de Crăciun în centrul municipiului! Vezi care este perioada vizată!

Conducerea Primăriei Municipiului Pașcani își dorește să organizeze în centrul orașului un Târg de Crăciun, începând cu cea de-a doua jumătate a lunii decembrie. Discuțiile au fost purtate cu reprezentanții Consiliului Județean care ar putea să ofere gratuit 15 căsuțe din lemn.

Întrebat de NewsPascani.com despre acest subiect, primarul Marius Pintilie a declarat că ședința ordinară din această lună consilierii locali vor avea pe masă un proiect de hotărâre privind organizarea unui Târg de Crăciun. Cel mai probabil, acesta va deveni funcțional în jurul datei de 15 decembrie.

„În ședința ordinară din această lună vom avea un proiect de hotărâre privind rectificarea listei de activități culturale și vom include o secțiune nouă cu un Târg de Crăciun ce se va desfășura în centrul Municipiului Pașcani. Am propus în primă fază esplanada să fie definită ca locație. Sper să reușim să implementăm repede acest proiect, astfel încât între 15 și 31 decembrie să putem oferi pășcănenilor acest Târg de Crăciun mult așteptat”, a declarat primarul Municipiului Pașcani, Marius Pintilie.

Organizarea unui Târg de Crăciun în centrul municipiului are susținere în rândul celor ce folosesc rețelele de socializare. Pe o astfel de rețea, la întrebarea dacă pășcănenii ar fi de acord cu organizarea acestui târg în centrul Pașcaniului, 828 de persoane s-au declarat a fi de acord, în timp ce doar 50 au fost împotrivă.

  

Astfel de inițiative sunt tot mai prezente în orașele din țară, ele fiind întâmpinate cu deschidere atât de cei mici, cât și de cei mari.

Advertisements

Related posts

O noua campanie de colectare a deseurilor electrice si electronice in Pascani si suburbii

Redacția

ULTIMA ORĂ! Județul Iași rămâne sub avertizare meteo COD GALBEN! Iată unde poți suna dacă întâmpini probleme

Redacția

Primul nume rostit în cazul trădării de la PNL! Plus cine a părăsit ședința înainte de vot!

Răzvan Grecu
Încarcă...